Παρουσίαση για την 5G | 02-08-2019 στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, η Καλαμάτα θα είναι η πρώτη πόλη στην Ελλάδα, όπου θα λειτουργήσει δίκτυο 5G σε πραγματικές συνθήκες.
Δεν αρκεί όμως να ξέρεις τι σου προσφέρει η νέα τεχνολογία, πρέπει να μάθεις και τι μπορεί να σου στερήσει.✔

Ενημερωθείτε

👉Facebook Group: Η 5G στην Καλαμάτα  Γίνε μέλος τώρα

👉Facebook Page: Η 5G στην Ελλάδα  Γίνε μέλος τώρα

 

Διεθνείς Ομιλητής Υψηλού κύρους:  Δρ. Θεόδωρος Μέτσης, Dipl. Eng., M.Sc.(Eng.), Ph.D. Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ 5G
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

1.      Στην Καλαμάτα σήμερα παρουσιάστηκε η πολυσυζητημένη πιλοτική εγκατάσταση στην Πόλη μας,, της ασύρματης επικοινωνίας νέας γενεάς 5G.  H συγκεκριμένη παρουσίαση για την ασύρματη επικοινωνία, τεχνολογίας 5G  πραγματοποιήθηκε από τον Δρ. Θεόδωρο Μέτση, Μηχανολόγο, Ηλεκτρολόγο, Μηχανικό περιβάλλοντος στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας που παρουσίασε αναλυτικά την επικινδυνότητα του 5G με τεκμηριωμένη επιστημονική βιβλιογραφία. Ο Δρ. Μέτσης παρουσίασε την αποσιωπημένη πλευρά της ασύρματης επικοινωνίας που περιλαμβάνει επιπτώσεις στην υγεία για τις οποίες πολλές πόλεις τόσο στη Ευρώπη όσο και στη Αμερική (Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία,  αλλά και Ελβετία, ΗΠΑ, Αυστραλία,) αντιδρούν σθεναρά και κάνουν σοβαρές προσπάθειες για να μην εγκατασταθεί η τεχνολογία 5G μέσα στην πόλη τους.

2.      Σοβαρή αναφορά υπήρξε στο σύνδρομο της Ηλεκτρομαγνητικής ευαισθησίας  που αναγνωρίζεται σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, ΗΠΑ και Καναδά. Επίσης  έγινε αναφορά στις επιπτώσεις στην νέα γενεά, στην υπογονιμότητα και την επίδραση στην συμπεριφοράς ιδίως των παιδιών. Πολλά κράτη αλλά και πόλεις μεμονωμένες έχουν πάρει αυστηρά μέτρα για την κατάργηση της ασύρματης επικοινωνίας στα σχολεία

3.      Προφανώς  ο Δήμος  δεν γνώριζε ούτε  είχε έγκυρη επιστημονική πληροφόρηση όταν υπέγραψε την συμφωνία της 5G με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής στις 10/7/2018. Με την σημερινή παρουσίαση για την επικινδυνότητα της 5G σε πολίτες της Καλαμάτας, διευκρινίστηκε ότι η νέα τεχνολογία δεν έχει μόνο την θετική πλευρά της ταχύτητας στην μεταφορά δεδομένων αλλά ενέχει και σοβαρούς κινδύνους που δεν παρουσιάζονται και δεν δηλώνονται από τους παρόχους που το προωθούν και το υποστηρίζουν. Δυσμενή συμπτώματα αυτής της τεχνολογίας διαπιστώνονται σε πόλεις που έχει εγκατασταθεί η 5G όπως το Sacramento στην California, όπου οι πολίτες έχουν ξεσηκωθεί και κάνουν σοβαρές ενέργειες να απαλλαγούν. Η παρακολούθηση κάθε δράσης μέσω διαδικτύου – Το Ιντερνέτ των Πραγμάτων- (IoT) και εφ’ όσον εγκατασταθεί η 5G σημαίνει καταστρατήγηση και των προσωπικών δεδομένων.

4.      Οι επιπτώσεις στην υγεία και το περιβάλλον τεκμηριώνονται από μελέτες  και επικεντρώνονται και στο σοβαρό πρόβλημα για την χώρα μας που είναι το δημογραφικό.  Ήδη έχουμε ελάττωση του πληθυσμού και χαριστική η βολή θα είναι το αυξημένο επίπεδο ακτινοβολίας της 5G που δημιουργεί στειρότητα στους άνδρες αλλά και στις γυναίκες. Όσον αφορά το ενεργειακό αποτύπωμα στο περιβάλλον ας σημειωθεί ότι μία ασύρματη τηλεφωνική κλήση απαιτεί 20+ φορές περισσότερη ενέργεια από ένα ανάλογο τηλεφώνημα μέσω μιας σταθερής γραμμής.

5.      Σημαντικό θέμα που πρέπει να απασχολήσει τους κατοίκους της Καλαμάτας είναι και η εγκατάσταση μεγάλου αριθμού κεραιών 5G (υπολογίζεται 50-100 τον αριθμό) αλλά και οι ασύρματοι ή έξυπνοι μετρητές που θα εγκατασταθούν σε κάθε μορφής κτίριο δημόσιο η ιδιωτικό που θα ακτινοβολούν επί 24ώρου βάσης ανεβάζοντας τα επίπεδα ακτινοβολίας μέσα στην πόλη 10-100 φορές επάνω.  Μέχρι στιγμής εφαρμόζονται πιλοτικά προγράμματα χωρίς όμως να υπάρχει ο ανεξάρτητος φορέας που θα είναι υπεύθυνος για την αξιολόγηση ούτε αναγράφονται τα κριτήρια αξιολόγησης στις υπογεγραμμένες συμβάσεις. Προφανώς όσοι υπέγραψαν την απόφαση 447/2018 του Δήμου Καλαμάτας δεν γνώριζαν τις σκληρές αλήθειες  για  τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας και άφησαν τον Δήμο ακάλυπτο και εκτεθειμένο από κάθε πλευρά.

Η καλλιέργεια ενθουσιωδών και εορταστικών παρουσιάσεων για την 5G είναι άκρως παραπλανητική και αποσιωπά όλα τα γνωστά αρνητικά στοιχεία που αφορούν ιδιαίτερα τις επιπτώσεις στην υγεία..

Το video του YouTuber bee kei για το 5G και την παρουσίαση με τίτλο: Το 5G στην Ελλάδα | Η Αρχή

 

 

▀█▀░&ΕΓΓΡΑΦΗ
░░░░░It’sFREE
▄█▄▄█░ike..!░░ ➽Για να δεις πρώτος καινούρια βίντεο που έρχονται!

 

▐▐ Πες μου♂♀αν θες να δεις κάτι συγκεκριμένο ;)▐▐

 

📫—————–Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης—————–📫
★ business email bkteam3@gmail.com
bk-blog 
instagram
facebook
twitter
tumblr

♦—–♠—–♣—–♥ ✔ ΕΓΓΡΑΦΗ (It’s FREE) ✔ ♥—–♣—–♠—–♦

, , , , , , , , ,