Ποιοι είμαστε

ΒΝΚ: Στόχος μας.. ένας κόσμος όπως εσείς τον θέλετε!

 • Η ΒΝΚ δημιουργήθηκε το 2011 από μια ομάδα “Μοναδικών” ατόμων με κέφι, δημιουργικότητα, πάθος και όραμα για ένα κοινωνικά υπεύθυνο μέλλον.
  Όπως θα παρατηρήσετε και στη συνέχεια στις σταθερές δεσμεύσεις της ΒΝΚ είμαστε λάτρεις της ασφαλούς τεχνολογίας και έχουμε πολύ συγκεκριμένη σταθερή πολιτική.


 • Η ΒΝΚ αξιοποιώντας την Τεχνολογία | Τεχνοτροπία συνεχίζει να προσφέρει μέσα από τις σελίδες της, χρήσιμες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες:
  1. Υπηρεσίες Premium: όπως ψυχαγωγία, ενημέρωση, εργαλεία, χρήσιμες πληροφορίες κ.α.
  2. Υπηρεσίες Premium Plus: όπου κάποιες είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό και άλλες είναι προσβάσιμες μόνο από πολύ συγκεκριμένα Target Group. Οι αδιαπραγμάτευτα ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρονται, κάνουν την καθημερινή ζωή των χρηστών της ΒΝΚ πιο εύκολη και λειτουργική.
  .
 • Ο CEO του ΒΝΚ είναι ο Bill Kormas, γνωστός και ως “bk – Bee Kei”. Γνωρίστε τον μέσα από το blog.bnk.gr όπου σας δίνετε η ευκαιρία να δείτε τον “κόσμο” μέσα από τα άρθρα | video του και τις απόψεις του για διαφορά ζητήματα που κατά καιρούς μας απασχολούν. Επίσης για να τον γνωρίσετε ακόμα καλύτερα, εδώ θα έχετε την ευκαιρία να διαβάστε τη φιλοσοφία του σε απλές φράσεις και ένα σύντομο βιογραφικό.

Είμαστε σταθερά δεσμευμένοι:

A) Η σταθερή πολιτική μας: Να εξελίσσουμε διαρκώς τα προϊόντα και της υπηρεσίες μας, ώστε να συμβαδίζουν στη ζωή των χρηστών μας.

B) Το όραμά μας: Αποτελώντας το Θεμέλιο λίθο, για τη μακροπρόθεσμη πορεία της ΒΝΚ είναι να διέπεται από διαχρονικές αξίες με κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο, για βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

Γ) ΒΝΚ: Είμαστε λάτρεις της ασφαλούς τεχνολογίας και σταθερά δεσμευμένοι στην προώθηση νέων τεχνολογιών που προστατεύουν τnν υγεία, την ασφάλεια, την προστασία της ιδιωτικής ζωής, της ιδιοκτησίας και το περιβάλλον.


ΒΝΚby bk : Στόχος μας.. ένας κόσμος όπως εσείς τον θέλετε!