Carpe diem

bee kei

..Άδραξε την μέρα!!

Καλώς ορίσατε στον ψηφιακό μου κόσμο!!

Επιτρέψτε μου να συστηθώ. Είμαι ο Bill Kormas, αν και οι φίλοι και συνεργάτες με αποκαλούν συχνά ως bk, BeeKei ή απλώς Bee. Γεννήθηκα στην γραφική Καλαμάτα, αλλά ο επαγγελματικός μου ορίζοντας είναι άπειρος. Κατάγομαι από τον χώρο της πληροφορικής, με ειδίκευση σε “Ειδικές Εφαρμογές Πληροφορικής με Πολυμέσα”, αλλά τα τελευταία χρόνια έχω επεκτείνει το φάσμα των ενδιαφερόντων μου στο μάρκετινγκ και την επιχειρηματικότητα.

Δεν θα μπορούσα να σας πω ότι ανήκω σε μία και μόνη επαγγελματική κατηγορία, καθώς βρίσκω ευχαρίστηση στο να περιπλανώμαι ανάμεσα στις πολλαπλές “μεγάλες μου αγάπες”. Είναι αυτή η ικανότητα για πολυεπιχειρησιακότητα που με κρατά ζωντανό και εμπνευσμένο κάθε μέρα. Είναι αυτή η διαρκής αναζήτηση για γνώση και ολοκλήρωση που με κάνει να πιστεύω πως, ανεξάρτητα από το πώς με ονομάζετε, μπορώ να αφήσω το στίγμα μου στον κόσμο.

Καθώς βαδίζουμε παρέα στο μονοπάτι της αυτο-ανακάλυψης και της δημιουργικότητας, σας προσκαλώ στα κοινωνικά δίκτυα | social media να μοιραστείτε τις δικές σας “μεγάλες αγάπες”, ώστε να αναπτύξουμε μαζί μια συνεργατική και εμπνευσμένη κοινότητα. Γνωρίζω ότι κάθε άνθρωπος κρύβει εντός του έναν ανεξερεύνητο θησαυρό των δυνατοτήτων του. Ας ανακαλύψουμε τον δικό σας, μαζί.

Με εκτίμηση,
𝔹𝕚𝕝𝕝 “bk” 𝕂𝕠𝕣𝕞𝕒𝕤

Οι μεγάλες μου αγάπες:

 • Υπολογιστές
  (Τεχνικός H/Y, Web design, App developer, Penetration testing & vulnerability)
 • Εθελοντισμός – Κοινωνική προσφορά
  (Ενεργός εθελοντής σε ανεξάρτητη εθελοντική δομή έως και σήμερα, + + )
 • Χορός
  (Salsa, Bachata, Tango Argentino – European, Merengue, Cha-cha-cha, Rumba)
 • Μουσική
  (Το είδος της μουσικής που γράφω είναι ίσως λίγο ιδιαίτερο, ακούστε το κάνοντας κλικ εδώ
 • Πολεμικές Τέχνες
  (Okinawa, Tae kwon do, Full contact, Shaolin kung fu, Mai tai, Capoeira)
..Seize The Day! – Carpe diem
&
📌Ονειρέψου το, Πίστεψε το, Πέτυχε το!

ΓΙΑΤΙ εάν δεν έχεις μεγάλα όνειρα και στόχους, θα καταλήξεις να δουλεύεις σκληρά για κάποιον που έχει.

ΥΓ. Μην περιμένεις.. η ζωή τρέχει γρηγορότερα απ’ όσο νομίζεις!!
ΑΛΛΩΣΤΕ ποτέ δεν χάνεις, είτε κερδίζεις είτε μαθαίνεις😉


𝔹𝕚𝕝𝕝 “bk” 𝕂𝕠𝕣𝕞𝕒𝕤 | 📌𝑰𝑴𝑷𝑶𝑺𝑺𝑰𝑩𝑳𝑬 𝑾𝑬 𝑪𝑨𝑵 𝑫𝑶 ..MIRACLES TAKE A LITTLE LONGER

..Seize The Day! – Carpe diem

Η Φιλοσοφία μου σε απλές φράσεις

 • Ένα μόνο πράγμα γνωρίζω, ότι δεν γνωρίζω τίποτα. Σωκράτης
 • Το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις είναι να φοβάσαι να κάνεις λάθος!
 • Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του. L. Tolstoi
 • Σοφός δεν είναι όποιος δεν θυμώνει. Σοφός είναι όποιος θυμώνει τη σωστή στιγμή, στο σωστό βαθμό και με το σωστό στόχο. Αριστοτέλης
 • Η ικανότητα είναι άχρηστη χωρίς την ευκαιρία. Ναπολέων Βοναπάρτης
 • Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Πυθαγόρας
 • Ό,τι σου δώσουν ανταπόδωσέ το, και θα σου ξαναδώσουν. Μένανδρος

BNK: το ψηφιακό σταυροδρόμι όπου η αναζήτηση του σημαντικού γίνεται ταξίδι της ψυχής. Μέσα από επιλεγμένα άρθρα και βίντεο, επιδιώκω να φωτίσω τις γωνίες της καθημερινότητας και της κουλτούρας που αξίζει να ανακαλύψουμε μαζί. Είτε πρόκειται για κοινωνικά ζητήματα, είτε για ενδιαφέροντα τέχνης και επιστήμης, εδώ θα βρείτε μια χορδή που αγγίζει την ανθρώπινη εμπειρία.

Κι ενώ η “Αρχιτεκτονική των Αισθήσεων” μας οδηγεί σε ανεξερεύνητα μονοπάτια, σας προσκαλώ να ρίξετε μια “κλεφτή ματιά” στο προσωπικό μου φωτογραφικό άλμπουμ, έναν κόσμο όπου η εικόνα μεταμορφώνεται σε συναίσθημα.

Εάν η μουσική είναι η γλώσσα της ψυχής, τότε το ιδιαίτερο είδος μουσικής που συνθέτω, είναι μια μελωδική διάλεξη που σας καλεί να ανακαλύψετε, να νιώσετε, και να συμμετάσχετε.


Για να είμαστε πάντα συνδεδεμένοι σε αυτό το ταξίδι, μην ξεχάσετε να με ακολουθήσετε στα Κοινωνικά Δίκτυα | Social Media.

Είναι χαρά και τιμή μου να μοιράζομαι μαζί σας αυτό το ενδιαφέρον ταξίδι. Να είστε όλοι καλά, όπου κι αν βρίσκεστε, ό,τι κι αν κάνετε.

Με αγάπη και φιλία,
Γεια σας!