2 Μαΐου, 2017 beekei

Δείτε πως έμοιαζε το bnk.gr όταν ξεκίνησε..(videos)


Τα πράγματα “τότε” σε μια διαδικτυακή κοινότητα δεν ήταν τόσο εύκολα όσο είναι σήμερα. Πολλές φορές απαραίτητα ήταν τα βίντεο που έδειχναν πως εκτελούνται κάποιες λειτουργίες. Δείτε στα παρακάτω βίντεο πως ήταν το bnk.gr (και συγκεκριμένα η κοινότητα) στο ξεκίνημά του.
.


Πως ανεβάζεις video από το youtube στον τοίχο σου στο bnk.gr
(στον τοίχο σου ή στον τοίχο των φίλων σου )

First, επιλέγουμε το video από το youtube που θέλουμε να βάλουμε στον τοίχο μας και κάνουμε copy(αντιγραφή) το κομμάτι του url από το σημείο του = έως και το & (αν δεν υπάρχει το & κάνουμε copy(αντιγραφή) από το = έως το τέλος του url). Then πηγαίνουμε στον τοίχο μας στο bnk.gr και κάνουμε κλικ στο κουμπί “Γράψτε στον τοίχο” που βρίσκετε κάτω από τη foto μας. Next κάνουμε κλικ στο video, επιλέγουμε youtube. Κάνουμε επικόλληση (paste) ανάμεσα στις αγκύλες και πατάμε “Υποβολή εγγραφής”.
Το video είναι στον τοίχο μας. Αν επαναλάβουμε την ίδια διαδικασία στον τοίχο ενός φίλου μας θα ανεβάσουμε το video στον τοίχο του.



bkteam file – Πως βρίσκουμε φίλους και πως στέλνουμε αιτήματα φιλίας στο bnk.gr

 



Αποδοχή αιτήματος φιλίας στο bnk.gr

Όταν έχουμε αίτημα φιλίας ενημερωνόμαστε πάντα από “1 νέο μήνυμα” και “1 αίτηση φιλίας”. Κάνοντας κλικ στο “1 νέο μήνυμα” μεταφερόμαστε στα εισερχόμενα μας όπου μπορούμε να διαβάσουμε το μήνυμα που μας έχουν στείλει μαζί με την αίτηση φιλίας.
Κάνοντας κλικ στο “Έχετε 1 αίτηση(εις) φιλίας” μεταφερόμαστε στη “Διαχείριση φίλων” και επιλέγουμε αν θέλουμε να αποδεχτούμε η να απορρίψουμε την αίτηση φιλίας και πατάμε “Ενημέρωση”. Ο καινούριος φίλος μας θα εμφανίζετε όταν είναι συνδεδεμένος (online) και με ένα κλικ επάνω στο όνομα του μπορούμε να του μιλήσουμε.



Ρυθμίσεις απορρήτου του bnk.gr

First μπαίνουμε στο προφίλ μας και κάνουμε κλικ στο κουμπί “Επεξεργασία προφίλ”.
Επιλέγουμε μια από τις 3 επιλογές (“Ορατό σε όλους”, “Ορατό μόνο στους φίλους” ή “Αόρατο σε όλους” ) και πατάμε “ενημέρωση”.
(προτεινόμενες) Ρυθμίσεις απορρήτου του bnk.gr
Σας προτείνουμε για το “Status” και το “Πορτραίτο” την επιλογή “Ορατό σε όλους”
Και για την “Επικοινωνία”, “Κατάσταση”, “Οι φίλοι μου”, “Πληροφορίες”, “Ο τοίχος μου”, “φωτογραφίες” και “Ενημερώσεις” την επιλογή “Ορατό μόνο στους φίλους”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *