Προβληθείτε

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να προβληθείτε στο bnk.gr

Αντιλαμβανόμενη τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής μας, η bkteam σας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε την ακτίνα δράσης της επιχείρησης σας, μέσω της προβολής σας από το bnk.gr. Εκτός από τους βασικούς τρόπους προβολής η bkteam μετά από δική της έρευνα και μελέτη, με πρωταρχικό στόχο της να βοηθήσει την τοπική οικονομία να ξεφύγει από το αδιέξοδο, ανέπτυξε δυο ολοκαίνουργιους τρόπους διαφήμισης, την BNK εκπτωτική και τα “Κουπόνια ΒΝΚ” μέσω της Ανταλλακτικής οικονομίας.


Διαφημιστείτε εδώ! Οι τρόποι προβολής είναι οι ακόλουθοι:


 • Banners
  Επωφεληθείτε από την υψηλή επισκεψιμότητα του bnk.gr και αποκτήστε μια πύλη πρόσβασης προς την δική σας ιστοσελίδα, προβάλλοντας την επιχείρησή σας 7 ημέρες την εβδομάδα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο μέσω Banner.. Προνομιακά και ευέλικτα πακέτα προβολής σε απίστευτα οικονομικές τιμές. Όπως, πάρτε δώρο ένα επιπλέον μήνα σε εξάμηνη σύμβαση ή σε ετήσια σύμβαση δυο επιπλέον μήνες και προβολή σε έντυπο υλικό, δωρεάν κατασκευή στατικών Banner, κ.α.
 • BNK εκπτωτική
  (Προσοχή, η συγκεκριμένη κατηγορία δεν είναι ανοιχτή προς το παρόν. Για περισσότερες πληροφορίες, click εδώ)
  Καταχωρίστε την επιχείρηση σας στη λίστα της “BNK εκπτωτικής”(αποκτώντας και link πύλη προς την δική σας ιστοσελίδα) και κάντε τη δική σας έκπτωση στους κατόχους της κάρτας. Μια κάρτα της οποίας ο κάτοχος θα έχει μοναδικά προνόμια από συγκεκριμένα καταστήματα της πόλης μας. Για περισσότερες λεπτομέρειες όπως και τον τρόπο λειτουργίας τις παρούσας κάρτας επισκεφτείτε την κατηγορία BNK εκπτωτική.
 • “Κουπόνια ΒΝΚ” μέσω Ανταλλακτικής οικονομίας
  (Προσοχή, η συγκεκριμένη κατηγορία δεν είναι ανοιχτή προς το παρόν. Για περισσότερες πληροφορίες, click εδώ)
  Ανταλλακτική οικονομία για μας σημαίνει είδος ή υπηρεσία αντί μετρητών. Δηλαδή αντί να μας καταβάλετε το ποσό της διαφήμισης σε μετρητά, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να το καταβάλετε σε είδη ή και σε παροχή υπηρεσιών από την επιχείρησή σας, συμπληρώνοντας ένα “Κουπόνι ΒΝΚ”(όπου παρέχετε από εμάς). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την κατηγορία Ανταλλακτική οικονομία.
 • Χορηγία
  Οι χορηγοί έχουν περαιτέρω δυνατότητα εξατομικευμένης προβολής ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της διαφημιστικής τους εκστρατείας.
 • Social Media
  Σε διάφορες καμπάνιες ειδικά τροποποιημένες αποκλειστικά και μόνο για εσάς και την επιχείρησή σας.
 • Videos
  Το βίντεο είναι γρηγορότερος τρόπος να καταλάβει κάποιος με ακρίβεια ακριβώς με τι ασχολείται η επιχείριση σας. Μέσα από το κανάλι μας στο Youtube  μπορείτε να δείτε κάποια παραδείγματα γραφικών – transition και τεχνικών(green screen κτλ.) που χρησιμοποιούνται στα βίντεο μας.

Πληροφορίες:

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας κάνοντας, click εδώ.

 

Με εκτίμηση,

Bkteam