Ποιοι είμαστε

bnk.gr by bkteam

  • Το bnk.gr δημιουργήθηκε από τη bkteam αξιοποιώντας την τεχνολογία για να σας προσφέρει μέσα από τις σελίδες του χρήσιμες υπηρεσίες όπως εξασφάλιση χαμηλών τιμών στα προϊόντα του (λόγο χαμηλών λειτουργικών της εξόδων ως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου), προσφορές, ψυχαγωγία, ενημέρωση, πληροφορίες κ.α.
    .
  • Η bkteam δημιουργήθηκε από τo bk και είναι μια ομάδα ατόμων με κέφι, δημιουργικότητα, πάθος και όραμα για ένα κοινωνικά υπεύθυνο μέλλον, συνεχίζει να προσφέρει στους χρήστες του μίας μεγάλης γκάμας υπηρεσιών και προϊόντων που κάνουν την καθημερινή ζωή του πιο εύκολη και λειτουργική.
    .
  • Ο bk είναι δημιουργός της bkteam και ceo του bnk.gr. Γνωρίστε τον μέσα από την Κατηγορία bk blog όπου σας δίνετε η ευκαιρία να δείτε τον “κόσμο” μέσα από τα άρθρα και τα video του και τις απόψεις του για διαφορά ζητήματα που κατά καιρούς μας απασχολούν. Μεταβείτε στην Κατηγορία bk blog ή για να τον γνωρίσετε ακόμα καλύτερα επιτρέψτε του να συστηθεί κάνοντας κλικ εδώ..

Είμαστε σταθερά δεσμευμένοι:
A) Η σταθερή πολιτική μας: Να εξελίσσουμε διαρκώς τα προϊόντα και της υπηρεσίες μας, ώστε να συμβαδίζουν στη ζωή των χρηστών μας.
B) Το όραμά μας: Αποτελώντας το Θεμέλιο λίθο, για τη μακροπρόθεσμη πορεία της bkteam είναι να διέπεται από διαχρονικές αξίες με κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο, για βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.


bnk.grby bkteam: Στόχος μας.. ένας κόσμος όπως εσείς τον θέλετε!