Ποιοι είμαστε

ΒΝΚ: Στόχος μας.. ένας κόσμος όπως εσείς τον θέλετε!

📌 𝑰𝑴𝑷𝑶𝑺𝑺𝑰𝑩𝑳𝑬 𝑾𝑬 𝑪𝑨𝑵 𝑫𝑶 ..MIRACLES TAKE A LITTLE LONGER


ΒΝΚ από το 2011 με κέφι, δημιουργικότητα, πάθος και όραμα για ένα κοινωνικά υπεύθυνο μέλλον.


Καλώς ήρθατε στον κόσμο της ΒΝΚ, μιας εταιρείας που αποτελείται όχι μόνο από τεχνολογία και επιχειρηματικότητα, αλλά και από έναν πυρήνα ανθρώπινης ευαισθησίας και κοινωνικής ευθύνης.

Στην καρδιά του ψηφιακού αιώνα, ξεπερνά τις τεχνολογικές προκλήσεις για να αγγίξει την ανθρώπινη πλευρά των πραγμάτων: η ΒΝΚ. Ιδρύθηκε το 2011 από μια ομάδα ανθρώπων που είναι πολύ περισσότερο από απλοί επαγγελματίες. Είναι οραματιστές, δημιουργοί, και πρωτοπόροι με μια κοινή αποστολή: τη δημιουργία ενός κοινωνικά υπεύθυνου μέλλοντος.

Όταν αναζητάτε ασφάλεια και αξιοπιστία στην τεχνολογία, η ΒΝΚ είναι εδώ ως ο άρχοντας φρουρός της ηθικής και της καινοτομίας.

Το πάθος μας για ασφαλή και αξιόπιστη τεχνολογία δεν είναι απλά μια εταιρική στάση. Είναι ένας τρόπος ζωής. Θέλουμε να αισθάνεστε ασφαλείς, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε την ανεμελιά και τη δυναμικότητα που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία.


Ανακαλύψτε τις υπηρεσίες μας:

  • Premium Services: Απολαύστε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, από ψυχαγωγικό περιεχόμενο μέχρι εργαλεία και ενημερωτικούς πόρους, όλα επιμελημένα για να προσθέσουν αξία στη ζωή σας.
  • Premium Plus Services: Διαθέσιμες τόσο για το ευρύ κοινό όσο και για πολύ εξειδικευμένα target groups.

Οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένες ώστε να προσφέρουν ακρίβεια, ποιότητα και αξιοπιστία, απλοποιώντας την καθημερινή σας ζωή και καθιστώντας την πιο λειτουργική.

Όταν επιλέγετε την ΒΝΚ, δεν επιλέγετε απλώς μια υπηρεσία. Επιλέγετε έναν σύμμαχο που κατανοεί την ανάγκη για ένα ισορροπημένο μέλλον μεταξύ τεχνολογίας και ανθρωπιάς. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη ζωή σας όχι μόνο πιο εύκολη, αλλά και πιο πλούσια και νοηματοδοτημένη.

Καλώς ήρθατε στην οικογένεια της ΒΝΚ.


Bill Kormas | bk – Bee Kei: Πολύ Περισσότερο από έναν Απλό CEO

  • Ο Άνθρωπος Πίσω από την Οραματιστική Καθοδήγηση: Ο CEO μας, Bill Kormas γνωστός και ως “bk | Bee Kei” δεν είναι απλά ένας επιχειρηματίας, αλλά ένας άνθρωπος με αξίες και προσωπική φιλοσοφία. Ανακαλύψτε τον “κόσμο” μέσα από τα άρθρα και τα βίντεο του στο blog.bnk.gr, όπου μπορείτε να εμπλουτίσετε την κατανόηση σας για θέματα που κατά καιρούς μας απασχολούν ως κοινωνία και ως ανθρώπους.

Ο Bill Kormas σας προσκαλεί να γίνετε μέρος της επανάστασης που ξεκίνησε από την ΒΝΚ. Επειδή στο τέλος της ημέρας, δεν είναι απλά για την τεχνολογία. Είναι για το πώς αυτή την τεχνολογία τη χρησιμοποιούμε για να κάνουμε τη ζωή καλύτερη για όλους μας.


Η Σταθερή Δέσμευση που Υπερβαίνει τον Επαγγελματισμό: Μια Προσέγγιση Ανθρωποκεντρική

Στη ΒΝΚ, κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να υλοποιήσουμε τις αξίες που εκπροσωπούμε. Αναγνωρίζουμε τη δύναμη του ανθρώπινου συναισθήματος και τον ρόλο που διαδραματίζει στην ανάπτυξη και την επιτυχία.

Α) Πάθος για Καινοτομία στον Πυρήνα της Σταθερής Πολιτικής μας

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεχής εξέλιξη των προϊόντων και των υπηρεσιών μας είναι η καρδιά της επιχείρησής μας. Όταν τα προϊόντα μας βελτιώνονται, τότε βελτιώνονται και οι ζωές των ανθρώπων που τα χρησιμοποιούν. Επενδύουμε στη δημιουργία λύσεων που απηχούν τις πραγματικές, ανθρώπινες ανάγκες και επιθυμίες.

Β) Όραμα με Αντίκτυπο: Εναρμονίζοντας Επιχειρηματικότητα με Κοινωνική Ευθύνη

Η μακροπρόθεσμη πορεία της ΒΝΚ δεν είναι μόνο μια επιχειρηματική στρατηγική, αλλά μια δέσμευση για την ανάπτυξη μιας βιώσιμης κοινωνίας. Το θεμέλιο λίθο του οράματός μας είναι η υποστήριξη διαχρονικών αξιών με κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλουμε ουσιαστικά στην ευημερία τόσο των ανθρώπων όσο και του πλανήτη.

Γ) Ασφάλεια και Τεχνολογία: Δύο Όψεις του Ίδιου Νομίσματος

Στη ΒΝΚ, αγαπάμε την τεχνολογία, αλλά όχι οποιαδήποτε τεχνολογία. Είμαστε λάτρεις της ασφαλούς τεχνολογίας και σταθερά δεσμευμένοι στην προώθηση νέων τεχνολογιών που προστατεύουν τnν υγεία, την ασφάλεια, την προστασία της ιδιωτικής ζωής, της ιδιοκτησίας και το περιβάλλον. Για εμάς, το να φέρουμε στον κόσμο τεχνολογίες που διασφαλίζουν και ενισχύουν την ανθρώπινη εμπειρία είναι περισσότερο από μια αποστολή. Είναι ένα ηθικό καθήκον.

Συνδεόμαστε, λοιπόν, με το ανθρώπινο συναίσθημα, όχι μόνο ως επιχείρηση αλλά και ως μέλη μιας παγκόσμιας κοινότητας που διαρκώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτού του ουσιαστικού ταξιδιού μαζί μας.


ΒΝΚby bk : Στόχος μας.. ένας κόσμος όπως εσείς τον θέλετε!