Τι σημαίνει το όνομά σου

Κάθε όνομα έχει τη δική του σημασία.

Τι σημαίνει το όνομά σου

.
.
Μάθε Τι σημαίνει το όνομά σου και τη σημασία του γρήγορα εύκολα και απλά με έναν από τους 2 παρακάτω τρόπους:

,

1. Κατεβάζοντας την android εφαρμογή από το playstore με ένα κλικ εδώ.
2. Βρίσκοντας το όνομά σας και τη σημασία του στην παρακάτω λίστα.

Το παραπάνω βίντεο (των μόλις 34 δευτερολέπτων) είναι ένας γρήγορος οδηγός για την android εφαρμογή. Βρείτε τη σημασία του ονόματος σας και των φίλων σας εύκολα, γρήγορα και απλά οπουδήποτε καθώς με τη συγκεκριμένη εφαρμογή το κινητό σας δε χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ.
(παρακαλώ στην “αναζήτηση” της android εφαρμογής γράφουμε το όνομα μας στα Ελληνικά, πάντα θυμόμαστε τους τόνους)

ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ


Βρείτε την σημασία του κάθε ονόματος εύκολα και απλά από την παρακάτω λίστα.

{ Α }

Αβραάμ: είναι ενθουσιώδης, έχει ανοιχτό μυαλό και πολύ ενέργεια. Όταν απογοητεύεται κρίνει τους πάντες και μπορεί να γίνει πολύ κακός.

Αγαθή: είναι έξυπνη, γενναία, πνευματώδης, αυταρχική και πολύ δραστήρια. Δεν ξέρει να ελέγχει τα συναισθήματά της.

Αγαμέμνων: ήταν σύζυγος της Κλυταιμνήστρας. Είναι εξωστρεφής, καλόκαρδος και νευρικός. Ξέρει να ελίσσεται και να επηρεάζει τους άλλους. Αγαπάει τις γυναίκες και το καλό φαγητό.

Αγάπη: είναι ήρεμος και ευαίσθητος χαρακτήρας. Αρκετά έξυπνη και πρόθυμη να βοηθήσει τους άλλους.

Άγγελος, Αγγελική: ο Άγγελος είναι ονειροπόλος και πεισματάρης. Όταν βάζει κάτι στο μυαλό του το πετυχαίνει. Η Αγγελική είναι καλή φίλη, αγαπάει την τέχνη και τα ταξίδια.

Αγησίλαος : (άγω + λαός), δηλαδή ο ικανός ηγέτης. Είναι δυνατός, απρόβλεπτος και σίγουρος για τον εαυτό του.

Αγλαϊα: ήταν μία από τις Τρεις Χάριτες των αρχαίων. Είναι δυναμική, δίνει ιδιαίτερη σημασία στην οικογένεια και ξέρει να ευχαριστεί τον εαυτό της και τους άλλους.

Αγνή: είναι απλή, ειλικρινής και απόλυτη με ισχυρή θέληση και σταθερό χαρακτήρα. Δίνεται ολόψυχα σ’ αυτούς που αγαπά.

Αδάμ: είναι θαρραλέος, ανυπόμονος και δραστήριος. Έχει τη δύναμη να επιβάλλεται στους άλλους.

Αδαμάντιος, Αδαμαντία: Έχουν και οι δύο καλή καρδιά. Είναι εξωστρεφείς, δραστήριοι και έτοιμοι να προσφέρουν βοήθεια στους άλλους. Θίγονται πολύ εύκολα.

Αδριανός, Αδριανή: ο Αδριανός είναι δίκαιος και αρκετά ιδεαλιστής. Η Αδριανή είναι έξυπνη και γοητευτική.

Άδωνις: είναι κλειστός χαρακτήρας, και λιγάκι απόμακρος. Δυσκολεύεται στις επαφές του με τους ανθρώπους.

Αθανάσιος, Αθανασία: ο Αθανάσιος είναι ευγενικός, απλός και επιρρεπής. Έχει ανησυχίες και ψάχνει τρόπο να τις εκφράσει. Η Αθανασία είναι σταθερή στα πιστεύω της και τα συναισθήματά της και δίνει πολλά στους άλλους.

Αθηνά: ήταν η θεά της σοφίας, του πολέμου και της γεωργίας. Έχει θέληση και κέφι για τη ζωή. Της αρέσει να μαθαίνει. Είναι περίεργη, ανυπόμονη και πολύ καλή οικοδέσποινα.

Αικατερίνη: είναι γενναιόδωρη, δυναμική και ικανή να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Δείχνει νεότερη από την ηλικία της.

Αιμίλιος, Αιμιλία: ο Αιμίλιος είναι ανταγωνιστής και σίγουρος για τον εαυτό του. Βίαιος και απόλυτος χαρακτήρας. Ελίσσεται και πετυχαίνει τους στόχους του. Η Αιμιλία είναι δίκαιη και πολύ γλυκιά.

Αλέξανδρος, Αλεξάνδρα: ο Αλέξανδρος έχει θέληση που του επιτρέπει να πετυχαίνει εκεί που οι άλλοι αποτυγχάνουν. Δεν είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός και υπερασπίζεται τους άντρες. Η Αλεξάνδρα είναι ανεξάρτητη, δυναμική και εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες. Φιλοσοφημένη και καλλιεργημένη, δεν περιφρονεί τα υλικά αγαθά και την οικονομική ασφάλεια.

Αλέξης, Αλεξία : ο Αλέξης είναι κλειστός χαρακτήρας και έχει ανάγκη από τρυφερότητα και στοργή. Μιλάει πολύ, αλλά μπορεί ξαφνικά να κλειστεί στον εαυτό του. Είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του. Η Αλεξία είναι ευαίσθητη και ευγενική. Αγαπάει την τέχνη και τον χορό.

Αλίκη: είναι υπεύθυνη και αφιερώνει όλες τις δυνάμεις της για να πετύχει τους στόχους της. Έχει προσωπικότητα που μαγνητίζει και ξέρει να επιβάλλεται.

Αλκιβιάδης: είναι ευαίσθητος, εύθικτος και κλείνεται εύκολα στον εαυτό του. Είναι φιλόδοξος και κάποιες φορές αρκετά θαρραλέος. Αγαπάει την καλή ζωή, τη διασκέδαση και το χρήμα.

Αμαλία: είναι εργατική, δραστήρια και σταθερή. Διαθέτει ανοιχτό μυαλό και φαντασία.

Ανάργυρος: είναι ήρεμος και καλός χαρακτήρας. Δίνει περισσότερα από όσα παίρνει.

Αναστάσιος, Αναστασία: ο Αναστάσιος είναι αυταρχικός και δυνατός χαρακτήρας. Προσπαθεί να επιβάλλεται στους άλλους και συνήθως τα καταφέρνει. Του αρέσουν τα υλικά αγαθά και προσπαθεί να τα αποκτήσει. Η Αναστασία είναι εγωκεντρική αλλά της αρέσει να δίνει συμβουλές.

Ανδρέας: είναι έξυπνος, πεισματάρης, ζηλιάρης και του αρέσει η οικογενειακή ζωή. Κερδίζει την υποστήριξη των ισχυρών.

Ανθή: είναι προσγειωμένη και ταυτόχρονα πετάει στα σύννεφα. Της αρέσει η οργάνωση. Είναι ρομαντική και της αρέσει η φύση.

Άννα: είναι σοβαρή και δυναμική. Ξέρει τι θέλει από τη ζωή και απολαμβάνει τα υλικά αγαθά.

Αντιγόνη: είναι σοβαρή και υπεύθυνη. Θυσιάζεται για την οικογένειά της.

Αντώνιος, Αντωνία: ο Αντώνης είναι ενθουσιώδης, κυκλοθυμικός και θυμώνει εύκολα. Είναι άνθρωπος της επικοινωνίας και του αρέσει η απόλαυση και η διασκέδαση. Η Αντωνία είναι εργατική, πιστή, λογική και διακρίνεται για την κρίση της.

Απόστολος: είναι κοινωνικός, ευγενικός και πράος χαρακτήρας. Του αρέσουν οι γυναίκες και το καλό φαγητό.

Αργυρώ: η σχετική με τα χρήματα.

Αρετή: είναι εργατική και ευσυνείδητη. Παρόλο που φαίνεται απλή είναι περίπλοκος χαρακτήρας. Της αρέσει να επιβάλλεται και να υπερέχει.

Άρης: ήταν ο θεός του πολέμου. Είναι έξυπνος, εργατικός, φιλόδοξος και πετυχαίνει τους στόχους του. Του αρέσει η διασκέδαση.

Αριάδνη: ήταν η κόρη του Μίνωα που ερωτεύτηκε το Θησέα. Είναι φιλόδοξη και δημιουργική. Έχει έντονη προσωπικότητα και της αρέσουν τα ταξίδια και οι εμπειρίες.

Αριστομένης: είναι σοβαρός, υπεύθυνος και πολύ ρομαντικός.

Αριστοτέλης: ήταν ο μεγαλύτερος φιλόσοφος της αρχαιότητας. Είναι απλός, γενναιόδωρος, μαχητικός και πετυχαίνει τους στόχους του. Θυμώνει εύκολα, αλλά δεν κρατάει κακία.

Αριστοφάνης: είναι αυτός που έχει άριστη εμφάνιση.

Άρτεμις: ήταν η θεά του κυνηγιού. Είναι δραστήρια, εργατική και ανεξάρτητη. Της αρέσει η φύση κι ο αθλητισμός.

Ασπασία: είναι έξυπνη, αποφασιστική, θαρραλέα και πιστή φίλη. Δίνει σημασία στην οικογενειακή ζωή.

Αστέριος: είναι σταθερός στους στόχους του. Ζει λίγο αποτραβηγμένος από τον κόσμο.

Αφροδίτη: ήταν η θεά της ομορφιάς, του έρωτα και της γονιμότητας. Είναι ευχάριστη, θαρραλέα, απρόβλεπτη και λίγο άστατη.

Αχιλλέας: είναι αυταρχικός, παρορμητικός, περήφανος και αρκετά εγωιστής. Θυμώνει εύκολα και έχει συναισθηματικά ξεσπάσματα.
,

{ Β }

Βαλεντίνος, Βαλεντίνη : ο Βαλεντίνος είναι εύκολος και ανεξάρτητος χαρακτήρας. Προσαρμόζεται εύκολα και φοβάται τη μοναξιά και τη φτώχεια. Η Βαλεντίνη θέλει να φαίνεται δυνατή, της αρέσουν οι πρωτότυπες ιδέες και συχνά γνωρίζει την αναγνώριση χωρίς να την επιζητά.

Βαρβάρα: είναι έξυπνη, ρεαλίστρια και οργανωτική. Αναζητάει συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Αγαπάει τα ζώα, τα παιδιά και τη φύση.

Βασίλειος, Βασιλική : αυτός που ανήκει στο βασιλιά. Ο Βασίλης είναι άνθρωπος της σκέψης, πολύ απόλυτος και πεισματάρης. Δεν προσαρμόζεται εύκολα και του αρέσει να κάνει το δικό του. Η Βασιλική είναι φιλόδοξη, ρεαλίστρια και δίνει μεγάλη σημασία στα υλικά αγαθά.

Βίκτωρ, Βικτώρια : είναι και οι δύο ρομαντικοί, φαίνονται φιλελεύθεροι αλλά στο βάθος είναι πουριτανοί και συντηρητικοί. Δεν εκδηλώνουν εύκολα τα αισθήματά τους.

Βιργινία: είναι φιλόδοξη, αυταρχική και ερωτεύεται με πάθος.

Βλάσιος: είναι νευρικός, απότομος και κυκλοθυμικός. Είναι πολύ καλός φίλος.
,

{ Γ }

Γαβριήλ, Γαβριέλλα : ο Γαβριήλ είναι δυναμικός, φιλικός, ελκυστικός και διαθέτει χιούμορ. Διαθέτει ότι έχει και δεν έχει για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των φίλων του για να τους κάνει ευτυχισμένους. Η Γαβριέλλα είναι αρκετά προστατευτική, συντηρητική και υπεύθυνη. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι η προθυμία της να βοηθάει και να συμβουλεύει τους άλλους.

Γεράσιμος: είναι συγκρατημένος χαρακτήρας, φιλόδοξος και αρκετά αυταρχικός.

Γεώργιος, Γεωργία : ο Γεώργιος είναι ενθουσιώδης, αναζητάει περιπέτειες και πνευματικές συγκινήσεις. Μοιάζει να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά δειλός. Η Γεωργία είναι θαρραλέα, φιλόδοξη και αναζητάει πάντα την ευτυχία.

Γρηγόρης, Γρηγορία : είναι και οι δυο τους κοινωνικοί, ελκυστικοί, δημιουργικοί και πρακτικοί. Διαθέτουν φαντασία και αναζητούν την ομορφιά και την αγάπη.
,

{ Δ }

Δανάη: είναι χαριτωμένη, ναζιάρα, απαιτητική και αρκετά εγωκεντρική. Δεν υποχωρεί εύκολα.

Δάφνη: είναι τρυφερή, ζηλιάρα και έξυπνη. Διαθέτει μεγάλη φαντασία και έχει πολλά ενδιαφέροντα.

Δέσποινα: είναι ιδιόρρυθμη, ξέρει να παίρνει τη ζωή της στα χέρια της και μερικές φορές υποτιμούν την εξυπνάδα της.

Δημήτριος, Δήμητρα : ο Δημήτρης είναι πεισματάρης, απαιτητικός και πολύ δύσκολος στη συμβίωση. Του αρέσουν οι αντρικές παρέες και το ποδόσφαιρο. Η Δήμητρα είναι λογική, πρακτική και ξέρει ποιο είναι το συμφέρον της. Αγαπάει τα παιδιά και ξέρει να χειρίζεται τις καταστάσεις.

Δημοσθένης: υπήρξε ο μεγαλύτερος ρήτορας της αρχαιότητας. Είναι επιβλητικός, γοητευτικός και ζει άνετα χωρίς να κουράζεται.

Διονύσης, Διονυσία: ο Διονύσης έχει χιούμορ και του αρέσει να αναθεωρεί τη ζωή του. Η Διονυσία είναι σοβαρή, συντηρητική και κλειστός χαρακτήρας.

Δόμνα: είναι έξυπνη, νευρική και απότομη. Είναι πιστή φίλη και καλός άνθρωπος.

Δωρόθεος, Δωροθέα: σημαίνει δώρο Θεού. Είναι έξυπνοι, δραστήριοι και ενεργητικοί. Η Δωροθέα είναι πεισματάρα και της αρέσει να συμβουλεύει τους άλλους.
,

{ Ε }

Ειρήνη: είναι ήρεμη, χαριτωμένη και αρκετά φιλόδοξη. Καθοδηγείται από τα συναισθήματά της, με αποτέλεσμα να οδηγείται συχνά σε εσφαλμένες εκτιμήσεις. Δίνει σημασία στην εικόνα που έχουν οι άλλοι γι’ αυτήν.

Εκάβη: είναι σοβαρή και μετρημένη. Μερικές φορές κλείνεται στον εαυτό της και γίνεται αντικοινωνική. Αντιμετωπίζει τις ατυχίες με μεγάλη αξιοπρέπεια.

Εκάτη: είναι τελειομανής με τον εαυτό της, γοητευτική και μυστηριώδης. Παίρνει περισσότερα απ’ όσα δίνει.

Έκτωρ: είναι μαχητικός, προστατευτικός και ευγενικός. Έχει μεγάλη λεπτότητα και αποφεύγει να θίγει τους άλλους.

Ελβίρα: είναι έξυπνη και καθοδηγείται από τη λογική. Υπερασπίζεται μέχρι θανάτου την οικογένειά της.

Ελένη: έχει δυνατό χαρακτήρα και προσωπικότητα. Είναι γοητευτική ακόμα και όταν δεν είναι όμορφη, κυριαρχική και ευαίσθητη στα κοπλιμέντα.

Ελεονώρα: είναι ρομαντική και συνήθως θρησκόληπτη. Έχει πρωτότυπες ιδέες και καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία. Της αρέσει να σκέφτεται πράγματα από το παρελθόν.

Ελευθέριος, Ελευθερία: ο ελευθέριος είναι ανεξάρτητος και διαπρέπει στα ελεύθερα επαγγέλματα. Του αρέσει η φύση και ο αθλητισμός. Η Ελευθερία είναι ελεύθερη, ευγενική και ντροπαλή. Κερδίζει εύκολα φίλους και θαυμαστές.

Ελισάβετ: είναι περήφανη και ξέρει να ελέγχει τέλεια τα συναισθήματά της. Συνήθως είναι κάπως αυταρχική με το σύντροφό της. Δεν αποδεσμεύεται από το παρελθόν της.

Έλλη: είναι πολυάσχολη, κοινωνική και αρκετά δραστήρια. Έχει πολλά καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και αγαπάει τα παιδιά.

Ελπίδα: είναι αισιόδοξη και ξέρει να δίνει κουράγιο στους γύρω της. Δεν καταπιέζεται εύκολα και ξέρει να επιβάλλει τη θέλησή της.

Εμμανουήλ, Εμμανουέλλα: είναι και οι δύο ονειροπόλοι, κυκλοθυμικοί και αγαπούν την πολυτέλεια. Όταν συμπαθούν κάποιον γίνονται ζεστοί, ομιλητικοί και αξιαγάπητοι. Η Εμμανουέλα είναι αρκετά ιδιόρρυθμη και δύσκολη στη συμβίωση.

Επαμεινώνδας: είναι ενθουσιώδης, γεννημένος για δράση και ξέρει να συγχωρεί. Του αρέσει ο αθλητισμός, η καλή ζωή και είναι αρκετά σπάταλος.

Ερατώ: υπήρξε μια από τις εννέα Μούσες. Είναι γλυκιά, αξιολάτρευτη και δεν εκνευρίζεται εύκολα. Έχει κατανόηση και τη λατρεύουν οι φίλοι της και τα παιδιά της.

Ερμιόνη: είναι έξυπνη και ισορροπημένη. Νιώθει ευτυχισμένη μόνο όταν βρίσκεται σε ήρεμο περιβάλλον.

Εριέττα: είναι καλαίσθητη, κομψή, αρκετά εγωκεντρική και ανεξάρτητη. Όταν της κάνουν κακό, εκδικείται ακόμα και μετά από χρόνια.

Ερρίκος, Έρρικα: έχουν και οι δυο κοινωνικές φιλοδοξίες και επιδιώκουν να βρίσκονται σε συγκεντρώσεις. Ο Ερρίκος είναι κεφάτος και ανοιχτός χαρακτήρας. Η Έρρικα είναι πιο συνεσταλμένη και πολύ φιλάρεσκη.

Έρση: είναι ιδιόρρυθμη και πολύ συμπαθής. Έχει καλλιτεχνική ιδιοσυγκρασία.

Εύα: είναι ανεξάρτητη, απαιτητική και αρκετά κυκλοθυμικός χαρακτήρας. Τα θέλει όλα δικά της και δεν αντέχει τη μοναξιά.

Ευάγγελος, Ευαγγελία: από το ευ + αγγελία, δηλαδή αυτός που φέρνει καλές ειδήσεις. Είναι και οι δύο ήρεμοι και αισθησιακοί. Τους αρέσει η οικογένεια και η παρέα με φίλους. Είναι πολύ ευτυχισμένοι όταν βρουν το ταίρι που τους ταιριάζει.

Ευανθία: είναι κοινωνική, περίεργη και αρκετά κουτσομπόλα. Αποφεύγει την κούραση και την ταλαιπωρία.

Ευγένιος, Ευγενία: από το ευ + γένος, δηλαδή αυτός που είναι από καλή γενιά. Ο Ευγένιος είναι συντηρητικός, μετρημένος και ευσυνείδητος. Του αρέσει να επικεντρώνεται στη δουλειά του και λατρεύει την παράδοση. Η Ευγενία είναι φιλόδοξη.

Ευδοκία: ωριμάζει γρήγορα, έρχεται σε αντίθεση με την οικογένειά της και δυσκολεύεται μέχρι να φτιάξει τη ζωή της.

Ευδοξία: από το ευ + δόξα, δηλαδή αυτή που έχει καλή φήμη.

Ευθαλία: είναι σοβαρή, έξυπνη και διακρίνεται για τις επιδόσεις της στα γράμματα. Παντρεύεται πολύ νέα και επιβάλλεται στον άντρα της και στα παιδιά της.

Ευθύμιος, Ευθυμία: ο Ευθύμιος είναι επαναστάτης σε νεαρή ηλικία αλλά γίνεται πιο συμβατικός όσο μεγαλώνει. Ενδιαφέρεται για την οικονομική ασφάλεια και τις υλικές ανέσεις. Η Ευθυμία δίνει μεγάλη σημασία στον έρωτα και την οικογενειακή ζωή.

Ευλάμπιος, Ευλαμπία: είναι και οι δύο σοβαροί, στοχαστικοί και έχουν διαίσθηση. Είναι μονογαμικοί και λατρεύουν την οικογένεια.

Ευρυδίκη: από το ευρύς + δίκη, δηλαδή η πολύ δίκαιη. Είναι ειλικρινής με επιβλητική εμφάνιση. Απεχθάνεται την υποκρισία και την ψευτιά.

Ευστάθιος: είναι δυνατός, σταθερός και τρυφερός χαρακτήρας. Πετυχαίνει επαγγελματικά με την εμψύχωση της οικογένειάς του και των φίλων του. Έχει αδυναμία στις υλικές απολαύσεις.

Ευστράτιος: είναι κυκλοθυμικός και παρόλο που δείχνει απόλυτος ξέρει να ελίσσεται. Έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρίση του και δεν αλλάζει εύκολα γνώμη. Γίνεται εκρηκτικός όταν θυμώνει.

Ευτέρπη: ήταν μια από τις εννιά Μούσες. Είναι ικανή, ευχάριστη και νευρική όταν δεν βρίσκει κάτι να ασχοληθεί. Έχει επαγγελματικές φιλοδοξίες αλλά συνήθως τις παραμερίζει για να δημιουργήσει οικογένεια.

Ευτύχιος, Ευτυχία: από το ευ + τύχη, δηλαδή καλή τύχη. Θέλουν να φαίνονται σκληροί αλλά έχουν καλή καρδιά.

Ευφροσύνη: είναι κεφάτη, χαρούμενη και καλοδιάθετη. Δίνει σημασία στη λεπτομέρεια και παραβλέπει την ουσία. Δεν έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό της και είναι αρκετά επιπόλαιη.
,

{ Ζ }

Ζαχαρίας: είναι ευαίσθητος, κριτικός και με τα χρόνια μπορεί να γίνει κυνικός. Του αρέσει ότι έχει σχέση με την τέχνη και φοβάται να αντιμετωπίσει τις δύσκολες καταστάσεις.

Ζαχαρένια: είναι γλυκιά, τρυφερή και ευαίσθητη.

Ζαφείρης, Ζαφειρούλα: είναι και οι δύο φιλόδοξοι και αγαπούν την καλοπέραση. Έχουν λαμπερή παρουσία και δίνουν σημασία στην οικονομική ασφάλεια.

Ζηνοβία: είναι σοβαρή, μετρημένη και θίγεται εύκολα. Δεν της αρέσει να την κρίνουν και να της κάνουν παρατηρήσεις.
Ζωγραφούλα: είναι έξυπνη και μετριόφρων. Αντέχει στις μεγαλύτερες δυσκολίες, προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει. Δεν είναι καθόλου αισιόδοξη.

Ζώης, ζωή : Η Ζωή είναι χαρούμενη, αισιόδοξη και έχει καλή επαφή με τα παιδιά. Ο Ζώης είναι σοβαρός, συνεπής και υπεύθυνος. Έχει έντονη την αίσθηση του καθήκοντος.
,

{ Η }

Ήβη: είναι θαρραλέα και δραστήρια. Έχει πρακτικό μυαλό και αγαπάει τον αθλητισμό.

Ηλέκτρα: είναι συναισθηματική και αντικομφορμίστρια. Βοηθάει τους άλλους, αλλά όταν έχει προβλήματα προτιμάει να τα αντιμετωπίζει μόνη της.

Ηλίας: είναι ήπιος και διακριτικός χαρακτήρας. Ξέρει να αποφεύγει τις κακοτοπιές και φτιάχνει τη ζωή του όπως τη θέλει. Νιώθει ευτυχισμένος όταν δημιουργήσει οικογένεια.

Ήρα: ήταν σύζυγος του Δία. Είναι άνθρωπος με ζωντάνια αλλά συνήθως πολύ νευρική. Έχει πολλά ενδιαφέροντα και είναι ανταγωνιστική με αποτέλεσμα να δημιουργεί δυσκολίες στις προσωπικές της σχέσεις.

Ηρακλής: υπήρξε ο μεγαλύτερος ήρωας της ελληνικής μυθολογίας. Είναι τίμιος, καλόκαρδος και έμπιστος φίλος. Μισεί την υποκρισία και το ψέμα.

Ηρώ: είναι ανεξάρτητη και δραστήρια. Της αρέσει να επικεντρώνεται στη δουλειά της.
,

{ Θ }

Θάλεια: ήταν μια από τις εννέα Μούσες. Είναι σοβαρή, λιγομίλητη, μονογαμική και ζηλιάρα. Της αρέσει να κάνει τους άλλους να γελούν και δίνει μεγάλη σημασία στη δουλειά της.

Θαλής: ήταν ο πρώτος και ο πιο σημαντικός από τους επτά Σοφούς της αρχαιότητας. Είναι φιλοσοφημένος, έντιμος και πιστός φίλος. Δεν του αρέσει η πολυκοσμία κι ο θόρυβος.

Θεανώ: είναι σοβαρή, γοητευτική και ελκυστική.

Θέκλα: είναι περήφανη, ανεξάρτητη και εκκεντρική στην εμφάνιση και τη συμπεριφορά. Ασχολείται συνήθως με καλλιτεχνικά επαγγέλματα γιατί της αρέσει να αφήνει ελεύθερη τη φαντασία της.

Θέμις: ήταν η θεά της δικαιοσύνης. Είναι δίκαιη και τολμηρή. Μοιάζει εύθραυστη αλλά στην πραγματικότητα ρισκάρει και τα καταφέρνει περίφημα στη ζωή της.

Θεμιστοκλής: είναι έξυπνος, γοητευτικός, εγωιστής και ασκεί επιρροή στους γύρω του. Έχει μεγάλες απαιτήσεις απ’ τον εαυτό του και τους άλλους.

Θεοδόσιος, Θεοδοσία : ο Θεοδόσιος είναι δύσπιστος με τους ανθρώπους και έχει ιδιαίτερα κριτικό πνεύμα. Δεν ερωτεύεται εύκολα. Η Θεοδοσία είναι καλή μητέρα και οικοδέσποινα.

Θεόδωρος, Θεοδώρα : από το θεός + δώρο, δηλαδή δώρο του Θεού. Ο Θεόδωρος είναι συναισθηματικός, αγχώδης και πιστός φίλος. Αγαπάει τη δουλειά του. Η Θεοδώρα είναι έξυπνη και ικανή. Έχει αρκετά δύσκολο χαρακτήρα επειδή περιμένει πολλά από τους άλλους χωρίς αυτή να δίνει.
Θεοφανή : είναι γοητευτική, απόμακρη και πολύ δεμένη με την οικογένειά της. Διαθέτει λογική και αγαπάει την πατρίδα της.

Θεοφάνης : είναι δραστήριος, ευδιάθετος και του αρέσει να κάνει φάρσες στους φίλους του. Δεν ξέρει να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα και προτιμάει τις απλές χαρές της ζωής.

Θεόφιλος : είναι λιτός, σοβαρός και ιδεολόγος. Δεν προσαρμόζεται εύκολα στη σύγχρονη κοινωνία γι αυτό επιλέγει συνήθως να ζει απομονωμένος μακριά από την πόλη.

Θεοχάρης : από το Θεός + χάρη, δηλαδή η χάρη του Θεού. Είναι ενάρετος, κεφάτος και πολύ φιλικός.

Θέτις : Είναι ήρεμη, χαμογελαστή και διακριτική.
Θωμάς : είναι ευκολόπιστος, επιπόλαιος και ευέξαπτος. Έχει χρυσή καρδιά και είναι εξαιρετικός φίλος.
,

{ Ι }

Ιάκωβος: είναι πολύ κοινωνικός αλλά όταν αντιπαθεί κάποιον μπορεί να γίνει κακός. Του αρέσει το ωραίο περιβάλλον οι φιλίες του τον βοηθούν συχνά στη δουλειά του.

Ιλιάννα: είναι ευγενική και αγαθή.

Ιοκάστη: είναι ανεξάρτητη και πεισματάρα. Έχει έντονη προσωπικότητα και θέλει να γίνεται πάντα το δικό της.

Ιόλη: είναι αγαθή και μερικές φορές την εκμεταλλεύονται. Δεν έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό της και έχει ανάγκη να της δείχνουν ότι την αγαπούν.

Ιορδάνης: είναι ευαίσθητος και προσφέρει πολλά στους δικούς του ανθρώπους. Δεν έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ιούλιος, Ιουλία: ο Ιούλιος είναι μελαγχολικός. Έχει μεγάλη τύχη στη δουλειά του και αγαπάει τις γυναίκες. Η Ιουλία κάνει τους άλλους να γελούν. Αγαπάει τα παιδιά, τα ζώα και τα λουλούδια.

Ιπποκράτης: υπήρξε ο μεγαλύτερος γιατρός της αρχαιότητας. Είναι γλυκός και καλοσυνάτος χαρακτήρας.

Ισίδωρος, Ισιδώρα : Έχουν και οι δύο μεγάλη φαντασία και προχωρημένες αντιλήψεις. Συνήθως ασχολούνται με μοντέρνα επαγγέλματα.

Ιφιγένεια: είναι πολύ ισχυρή, ειλικρινής και εξωστρεφής. Αγαπάει τον αθλητισμό και είναι αφοσιωμένη στην οικογένειά της.

Ιωακείμ: είναι πεισματάρης και επίμονος. Έχει μεγάλη ικανότητα να πείθει τους άλλους και να πετυχαίνει αυτό που θέλει.

Ιωάννης, Ιωάννα : ο Ιωάννης είναι δυναμικός, αρκετά αυταρχικός και υπεύθυνος. Κλειστός χαρακτήρας όταν βρίσκεται με πολύ κόσμο αλλά γίνεται ιδιαίτερα ευχάριστος όταν βρίσκεται με φίλους του. Η Ιωάννα είναι αισιόδοξη, δραστήρια, γελαστή και λίγο επιπόλαιη. Αντιμετωπίζει με χιούμορ τις αναποδιές της ζωής.

Ιωσήφ: είναι σοβαρός, μετρημένος και λιγομίλητος .Δίνει προτεραιότητα στην οικογένειά του και ασχολείται συνήθως με ήσυχα επαγγέλματα.
,

{ Κ }

Καλλίνικος: Είναι εργατικός και μετριόφρων. Απεχθάνεται τη βία και προσπαθεί να λύνει τις διαφορές με ηρεμία.
Καλλιόπη: ήταν μια από τις εννέα Μούσες. Είναι δυναμική, υπεύθυνη και μπορεί να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις.

Καλλιρόη: Είναι προστατευτική με την οικογένειά της. Υπερασπίζεται το δίκαιο και αυτά που της ανήκουν.

Καλυψώ: είναι γοητευτική και της αρέσει να εξουσιάζει. Δίνει συμβουλές και συνήθως επεμβαίνει στη ζωή των άλλων.

Κασσάνδρα: είναι αρκετά ευαίσθητη και συχνά καταλήγει από την αισιοδοξία στην κατάθλιψη. Έχει αρκετή διαίσθηση και ενδιαφέρεται για την ουσία των πραγμάτων.

Κασσιανή: είναι γλυκιά, καλοσυνάτη, περιποιητική, εργατική και επιδέξια. Γίνεται εύκολα θύμα των άλλων.

Κίμων: είναι εύστροφος, πνευματώδης, ανεξάρτητος και αθλητικός. Προτιμάει συνήθως την εργένικη ζωή.

Κλαίρη: είναι αυθόρμητη, ρομαντική και διατηρεί πάντα μια νεανικότητα. Της αρέσει να ζει και να εργάζεται σε ευχάριστο περιβάλλον.

Κλεάνθης: είναι ευγενικός, γοητευτικός και κομψός. Δυσκολεύεται στις σχέσεις του με τους άλλους επειδή έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.

Κλέαρχος: είναι ριψοκίνδυνος και εφευρετικός.
Κλειώ: ήταν μια από τις εννέα Μούσες. Είναι μορφωμένη και έχει πολλά ενδιαφέροντα. Της αρέσει να διαβάζει βιβλία και να ασχολείται με την πολιτική.

Κλεομένης: είναι γενναίος και ειλικρινής.

Κλεοπάτρα: έχει το χάρισμα να πείθει τους άλλους και δεν της αρέσει να την αμφισβητούν και να της αντιστέκονται.

Κοραλία: είναι δραστήρια και έχει πολύ καλή μνήμη. Αποφεύγει τις συναισθηματικές δεσμεύσεις που θα την εμποδίσουν να αφιερωθεί στις ασχολίες της.

Κορίννα: είναι μοντέρνα και ανεξάρτητη. Δεν δεσμεύεται εύκολα και έχει προχωρημένες αντιλήψεις.

Κορνήλιος, Κορνηλία: ο Κορνήλιος είναι ευφυής και πεισματάρης. Διαθέτει έντονο κριτικό πνεύμα και μπορεί να γίνει αρκετά ειρωνικός. Η Κορνηλία είναι συντηρητική, πιστή σύζυγος και πολύ καλή οικοδέσποινα.

Κοσμάς: είναι τίμιος, φιλότιμος και εργατικός.

Κρατερός: είναι ευχάριστος στην παρέα και απολαμβάνει τη ζωή.

Κρυσταλλία: είναι όμορφη, ευαίσθητη και διακριτική.

Κυβέλη: είναι ρεαλίστρια, αρκετά συναισθηματική και καλόψυχη. Στην εμφάνιση είναι λίγο αγοροκόριτσο και είναι απόμακρη με αυτούς που δεν γνωρίζει καλά.

Κυπριανός: είναι ρομαντικός και ευαίσθητος. Του αρέσουν τα ταξίδια και τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα.

Κυριάκος, Κυριακή: ο Κυριάκος είναι όμορφος, καλοκάγαθος, με ωραίο χαμόγελο. Έχει ισχυρούς δεσμούς με την οικογένειά του. Η Κυριακή είναι δραστήρια, αρκετά νευρική και χρειάζεται την αγάπη των άλλων.

Κωνσταντίνος, Κωνσταντίνα : ο Κωνσταντίνος αν και κοινωνικός είναι πολύ κλειστός χαρακτήρας. Στη δουλειά του τα καταφέρνει πολύ καλά γιατί είναι εργατικός και επίμονος. Η Κωνσταντίνα είναι αυθόρμητη, ενθουσιώδης και τακτική. Της αρέσουν τα παιδιά και αφιερώνει πολύ χρόνο στο σπίτι της.
,

{ Λ }

Λαέρτης: είναι γενναιόδωρος και αρκετά προστατευτικός με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Λάζαρος: είναι μοναχικός, ευαίσθητος και ξέρει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες κάνοντας καινούργια αρχή. Δημιουργεί ήρεμη και τρυφερή σχέση όταν βρει το κατάλληλο πρόσωπο.

Λάμπρος, Λαμπρινή : Ο Λάμπρος είναι συναισθηματικός, αυθόρμητος και ανώριμος. Η Λαμπρινή είναι διακριτική και συνεσταλμένη. Αγαπάει την οικογενειακή ζωή.

Λάουρα: είναι τρυφερή, μυστηριώδης και αντιφατική.

Λαυρέντιος: είναι καλόκαρδος αλλά λίγο αφελής. Εμπιστεύεται αυτούς που αγαπάει και θυσιάζεται για τους δικούς του ανθρώπους.

Λευκή: είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας και έχει ανάγκη από καινούργια ερεθίσματα.

Λεωνίδας: είναι ιδεολόγος, αρκετά ειλικρινής και μονογαμικός.
Λήδα: είναι πονόψυχη και καλοπροαίρετη. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και της αρέσει περιτριγυρίζεται από θαυμαστές.

Λητώ: είναι απλή και λιτή. Ξέρει να δίνει συμβουλές και να βοηθάει αυτούς που έχουν προβλήματα.
Λουϊζα: είναι σοβαρή, μελαγχολική και δύσκολη στη συμβίωση. Συνήθως γίνεται απαισιόδοξη όταν της συμβεί κάτι άσχημο.

Λουκάς, Λουκία: o Λουκάς είναι πρακτικός, ρεαλιστής και τίμιος. Η Λουκία είναι γελαστή, ευχάριστη, τολμηρή και φιλόδοξη. Της αρέσει να έχει δραστηριότητες έξω απ’ το σπίτι.

Λουκιανός: είναι κεφάτος χαρακτήρας και του αρέσει να κάνει παρέα με νέους. Έχει πολύ χιούμορ και το χρησιμοποιεί για να προσελκύει τις γυναίκες στις οποίες έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Λυδία: είναι ευγενική, δραστήρια και με καλούς τρόπους. Της αρέσει να εργάζεται και να φροντίζει το σπίτι και την οικογένειά της.

Λυκούργος: είναι έξυπνος, μορφωμένος και αυστηρός στην κρίση του. Ξέρει να βρίσκει τα αδύνατα σημεία στους άλλους.
,

{ Μ }

Μαγδαληνή: έχει γνήσιο χαρακτήρα και κερδίζει τη συμπάθεια των άλλων. Της αρέσουν τα ελεύθερα επαγγέλματα, τα παιδιά και τα ζώα.

Μαλαματένια: είναι γλυκιά, ρομαντική, αγαθή και ευγενική. Μπορεί να πέσει θύμα εκμετάλλευσης των γύρω της, που μπορούν εύκολα να την πείσουν να τους βοηθήσει.

Μαλβίνα: είναι δραστήρια, ικανή, πονηρή και πολύ φιλάρεσκη. Της αρέσει να γοητεύει τους άλλους με την εμφάνιση και τις γνώσεις της..

Μαντώ: είναι δυναμική, αποφασιστική και ανεξάρτητη. Γίνεται πολύ καλή φίλη με αυτούς που συμπαθεί.

Μάξιμος: έχει χιούμορ και μιλάει πολύ. Δίνει μεγάλη σημασία στις υλικές απολαύσεις.

Μάρα: είναι λιγομίλητη. Αγαπάει πολύ τη δουλειά της και επιλέγει τον κατάλληλο σύντροφο όταν βαρεθεί τη μοναξιά της.

Μαργαρίτα: είναι πετυχημένη στη δουλειά της και δίνει μεγάλη προσοχή στη γοητεία της. Ερωτεύεται με πάθος και είναι πολύ καλή μητέρα.

Μάρθα: είναι ανεξάρτητη, γοητευτική και μοναχική. Όσοι τη γνωρίζουν δεν μπορούν να την ψυχολογήσουν εύκολα.

Μάριος , Μαρία: ο Μάριος είναι ικανός στη δουλειά του και ζει έντονα τη ζωή του. Αγαπάει τις γυναίκες, την ταχύτητα και τα χρήματα. Η Μαρία είναι οργανωτική, τελειομανής και υπεύθυνη. Της αρέσει να φαίνεται ικανή και η γνώμη των άλλων μετράει πολύ γι’ αυτήν.

Μαρίνα: είναι καλόκαρδη, γενναιόδωρη και εξυπηρετική. Αναλόγως με τη διάθεσή της μπορεί να γίνει ειρωνική και ζηλιάρα. Προτιμάει τις σχέσεις που της χαρίζουν συναισθηματική ασφάλεια γιατί φοβάται τον έρωτα.

Μαρίνος: είναι ήσυχος, ευγενικός, σοβαρός και κλειστός χαρακτήρας. Δεν ρισκάρει σχεδόν ποτέ και δίνει προτεραιότητα στην οικογενειακή ευτυχία.

Μάρκελλος , Μαρκέλλα: ο Μάρκελλος είναι εγωιστής, νάρκισσος και συγκρατημένος. Η Μαρκέλλα είναι αυθόρμητη, ανοιχτόκαρδη και ευθύς χαρακτήρας.

Μάρκος: είναι ευαίσθητος και αγαπάει του αδύνατους χωρίς όμως να μπορεί να αντισταθεί στους δυνατούς. Του αρέσει η νυχτερινή ζωή.

Ματθαίος, Ματθίλδη: ο Ματθαίος είναι κοινωνικός και λαίμαργος. Προσαρμόζεται εύκολα και πιάνει φιλίες όπου κι αν βρεθεί. Η Ματθίλδη είναι λίγο αποτραβηγμένη από τον κόσμο και δεν εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους.

Μελπομένη: είναι ενεργητική, νευρική κι ανήσυχη. Της αρέσει να προκαλεί το ενδιαφέρον των ανδρών χωρίς όμως να ερωτεύεται.
Μενέλαος: είναι δραστήριος, καλόκαρδος και φιλήσυχος. Γίνεται πολύ καλός μηχανικός αλλά δεν τον ενδιαφέρει η καριέρα.

Μερόπη: είναι γελαστή, ανοιχτόκαρδη, φιλόξενη και μιλάει πολύ. Έχει πολύ γούστο και της αρέσουν οι χειρονακτικές εργασίες.
Μηνάς: είναι καλός, γενναιόδωρος και πολύ εργατικός. Συνήθως βιάζεται να δημιουργήσει οικογένεια αλλά δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει.

Μιλτιάδης: είναι αρκετά φιλόδοξος και πονηρός. Του αρέσουν οι σταθερές σχέσεις.

Μίνως: είναι εγωκεντρικός , ιδιόρρυθμος και αντισυμβατικός. Αγαπάει τις γυναίκες και δεν μπορεί να μείνει πιστός σε μία.

Μιχαήλ, Μιχαέλλα: είναι και οι δύο κοινωνικοί, εύθικτοι και τους αρέσει να επιβάλλονται. Αγαπάνε την παράδοση και την πατρίδα τους.

Μυρσίνη: είναι υπομονετική και στοργική με την οικογένεια και τους φίλους της. Της αρέσει να προσφέρει και είναι σπάταλη.

Μυρτώ: είναι δυναμική, γενναιόδωρη, αποκλειστική και ζηλιάρα. Δεν της αρέσει να μοιράζεται και μπορεί να γίνει πολύ τσιγκούνα.
,

{ Ν }

Νανά: είναι ήρεμη, γλυκιά και ευκολόπιστη. Δεν ξέρει να κρίνει τους ανθρώπους.
Νάντια: είναι φιλόδοξη, εργατική και ερωτεύεται με πάθος.

Ναταλία: είναι δυναμική και ανταγωνιστική. Θέλει να είναι πρώτη σε όλα.

Ναυσικά: είναι ήρεμη και λιγομίλητη. Της αρέσει η θάλασσα.

Νεκτάριος: ο Νεκτάριος είναι ευαίσθητος, λιγομίλητος και υπομονετικός.

Νέστωρ: ξέρει να δίνει συμβουλές και να βοηθάει αυτούς που έχουν πρόβλημα. Του αρέσει η εργένικη ζωή αλλά όταν αποφασίσει να παντρευτεί έχει έναν πετυχημένο γάμο.

Νεφέλη: είναι αναποφάσιστη και απρόβλεπτη. Της αρέσουν οι διάσημοι άντρες και τα χρήματα.

Νίκη: είναι ισορροπημένη και της αρέσει η οικονομική ασφάλεια. Όσα περισσότερα χρήματα διαθέτει τόσο καλύτερα νιώθει.

Νικήτας: είναι όμορφος, αρκετά γοητευτικός και έξυπνος. Τον πολιορκούν οι γυναίκες αλλά αυτός αφοσιώνεται σε μία.
Νικηφόρος: είναι σοβαρός και μορφωμένος.

Νικόλαος, Νικολέττα: ο Νικόλαος είναι γενναιόδωρος και καλόκαρδος. Συνήθως αναγκάζεται και λέει ψέματα γιατί δεν θέλει να στεναχωρεί τους δικούς του ανθρώπους. Η Νικολέττα είναι ευθύς και ειλικρινής χαρακτήρας.

Νιόβη: είναι δυναμική και νιώθει σίγουρη για τον εαυτό της.
,

{ Ξ }

Ξανθίππη: είναι δύστροπη και θέλει να έχει το πάνω χέρι στη ζωή της. Συνήθως έρχεται σε σύγκρουση με αυτούς που έχουν εξουσία πάνω της.

Ξενοφών: είναι σοβαρός, μετρημένος και αρκετά φιλόδοξος. Δεν μιλάει πολύ και προτιμάει τις ήρεμες σχέσεις.
,

{ Ο }

Οδυσσέας: είναι πεισματάρης και επίμονος. Καταφέρνει να αποκτήσει αυτό που θέλει. Του αρέσουν οι γυναίκες.

Όθων: είναι ρομαντικός και κλειστός χαρακτήρας. Απογοητεύεται πολύ εύκολα.

Όλγα: είναι κοινωνική, ευδιάθετη και μιλάει πολύ. Συνήθως γίνεται απαισιόδοξη γιατί δεν ικανοποιείται με αυτά που έχει.

Ολίβια: είναι κυκλοθυμική, ζηλιάρα και αντιφατική.

Όμηρος: είναι καλόκαρδος και τίμιος.

Ορέστης: είναι μετριόφρων, συμβιβαστικός και απλός.

Ουρανία: ήταν μια από τις εννέα Μούσες. Είναι δυναμική , απόλυτη και ξέρει να συμβουλεύει τους άλλους.

Ούρσουλα: είναι αρκετά πειθαρχημένη και της αρέσουν τα παιδιά, η φύση και η υγιεινή ζωή.
,

{ Π }

Παγώνα: είναι κομψή και εντυπωσιακή.

Παναγιώτης, Παναγιώτα: είναι και οι δύο εργατικοί, δραστήριοι και τους αρέσει η οικογένεια.

Πανδώρα: είναι γοητευτική, επιβλητική και λίγο περίεργη.

Παντελής: είναι προστατευτικός, καλόκαρδος αλλά πολύ εγωκεντρικός και ζηλιάρης.

Παρασκευάς, Παρασκευή: είναι και οι δύο δραστήριοι και αναποφάσιστοι. Τους αρέσει η οικογένεια και οι καινούργιες εμπειρίες.

Πάρις: είναι λάτρης της ομορφιάς, της τέχνης και της καλοπέρασης.

Παρθενία: είναι ευδιάθετη, εύθικτη και έχει πολύ χιούμορ.
Πασχάλης, Πασχαλιά: ο Πασχάλης είναι ευδιάθετος, εξωστρεφής και παραδέχεται τα λάθη του. Η Πασχαλιά είναι ονειροπόλα, ρομαντική και δεν της αρέσει η καταπίεση.

Πάτροκλος: είναι γλυκός, ευαίσθητος και υπομονετικός.

Παύλος, Παυλίνα: είναι και οι δύο φιλήσυχοι, παρορμητικοί και πεισματάρηδες. Δεν τους αρέσουν οι καβγάδες.

Πελαγία: είναι πρακτική, δραστήρια και πολύ καλή νοικοκυρά.

Περικλής: είναι οργανωτικός, εργατικός και τα καταφέρνει πολύ καλά στη δουλειά του.

Περσεφόνη: είναι ευχάριστη, ανέμελη, επιπόλαια και μιλάει πολύ. Της αρέσουν οι νέες γνωριμίες και οι χαρές της ζωής.

Πέτρος, Πετρούλα: Ο Πέτρος είναι γενναίος και σοβαρός. Η Πετρούλα είναι σοβαρή, μετρημένη και ισχυρογνώμων.

Πηνελόπη: είναι δραστήρια, λίγο ιδιόρρυθμη και πιστή σε αυτούς που αγαπάει. Της αρέσουν οι χαρές της ζωής και έχει πολλά χόμπι.

Πλάτων: του αρέσει πολύ να μιλάει και συνήθως επηρεάζεται από τους άλλους. Έχει στοχαστική έκφραση και είναι αρκετά ερωτικός.

Πολύδωρος: είναι χαρισματικός, ικανός και δραστήριος.

Πολυξένη: είναι πολύ δραστήρια και αναποφάσιστη. Έχει πολύ χιούμορ και της αρέσει η τέχνη.

Πολυχρόνης: είναι σταθερός, δυναμικός και δίνεται ολοκληρωτικά σε αυτά που επιλέγει να κάνει στη ζωή του. Τους αρέσουν οι γυναίκες με παρόμοιο χαρακτήρα.

Πουλχερία: είναι συνήθως όμορφη και πολύ γλυκιά.

Προκόπιος: είναι εργατικός και τα καταφέρνει καλά στη ζωή του. Έχει πολύ καλή μνήμη.

Πύρρος: είναι πονηρός, φιλόδοξος και ξέρει πως να αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις. Του αρέσουν οι γυναίκες και η διασκέδαση.
,

{ Ρ }

Ραφαήλ, Ραφαέλλα: ο Ραφαήλ είναι ρομαντικός, ιδιόρρυθμος και κλειστός χαρακτήρας. Δεν επηρεάζεται από τους άλλους και δεν κάνει ποτέ κάτι που δεν θέλει. Η Ραφαέλλα είναι ενθουσιώδης και της αρέσει η συναναστροφή με κόσμο. Όταν ερωτεύεται γίνεται πολύ ζηλιάρα.

Ρέα: είναι φιλόδοξη και θέλει να έχει οικονομική ασφάλεια. Της αρέσουν τα ταξίδια και η διασκέδαση.

Ρεβέκκα: είναι γοητευτική ακόμη κι όταν δεν είναι ωραία. Της αρέσει η καλοπέραση και είναι πολύ εγωίστρια.

Ρεγγίνα: είναι δυναμική και συνήθως καλομαθημένη. Της αρέσει να τραβάει την προσοχή και όταν χρειαστεί δουλεύει πολύ σκληρά.

Ρόζα: είναι ευαίσθητη, πολυάσχολη και αρκετά κυκλοθυμική. Αγαπάει πολύ τα παιδιά.

Ρωξάνη: είναι ανεξάρτητη και δύστροπη. Της αρέσει να ζει μόνη της.
,

{ Σ }

Σάββας: είναι συντηρητικός και του αρέσει η οικογένεια.

Σαβίνα: είναι πολύ δραστήρια και της αρέσει να βρίσκεται με φίλους και συγγενείς.

Σαμάνθα: είναι αρκετά φιλόδοξη και μάχεται για την καριέρα και την οικογένεια της.

Σαπφώ: είναι δυναμική, δραστήρια και έχει πολύ χιούμορ.

Σεβαστή: είναι φιλόδοξη και αγωνίστρια. Έχει δυναμικό χαρακτήρα, ξέρει να επιβάλλεται και να πετυχαίνει τους στόχους της.

Σέργιος, Σεργία: είναι και οι δύο σχολαστικοί, συνεπείς και οργανωτικοί.

Σμαράγδα: είναι γλυκιά, ευδιάθετη και ρομαντική.

Σόλων: είναι ανεξάρτητος, σχολαστικός και ασχολείται με την παραμικρή λεπτομέρεια.

Σοφία: είναι απαιτητική, διαθέτει φαντασία και της αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Έχει πολλά ενδιαφέροντα.

Σοφοκλής: είναι καλός, δίκαιος και του αρέσει να συμβουλεύει και να καθοδηγεί τους άλλους.

Σπυρίδων, Σπυριδούλα: είναι και οι δύο ρομαντικοί και ήσυχοι. Όταν απογοητεύονται κλείνονται στον εαυτό τους.

Σταμάτης: είναι ήσυχος και δεν του αρέσουν οι φασαρίες. Του αρέσει η καλοπέραση και η ενασχόληση με το σπίτι του και τα χόμπι του.

Σταύρος, Σταυρούλα: Ο Σταύρος είναι επιδέξιος, λιγομίλητος, εργατικός και καλός σύζυγος. Η Σταυρούλα είναι αρκετά περήφανη, νευρική και οξύθυμη. Της αρέσουν τα παιδιά.

Στέλλα: είναι ιδιόρρυθμη και έχει μανία με την καθαριότητα και το σπίτι. Της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της και λατρεύει τη φύση και τα ταξίδια.

Στέφανος, Στεφανία: ο Στέφανος είναι σοβαρός, συντηρητικός και μετρημένος. Η Στεφανία είναι δραστήρια, ζωηρή και τολμηρή.
Στυλιανός, Στυλιανή: είναι και οι δύο εργατικοί, ευσυνείδητοι και έχουν πολύ χιούμορ.

Σύλβια: είναι ανήσυχη, αγχώδης και πολύ καλή μητέρα. Δεν της αρέσει η συναναστροφή με πολύ κόσμο γι αυτό συνήθως έχει λίγους φίλους.

Σωκράτης: είναι δίκαιος και πολύ έξυπνος. Θυσιάζει πράγματα για τα ιδανικά και τα πιστεύω του.

Σωτήρης, Σωτηρία: ο Σωτήρης έχει πάθος με τη μουσική και του αρέσει το καλό φαγητό. Η Σωτηρία είναι ειλικρινής, δυναμική και της αρέσει η παρέα με φίλους.
,

{ Τ }

Τατιάνα: είναι πολύ ανεξάρτητη και εκκεντρική. Λατρεύει τη φύση και τα ταξίδια. Δεν της αρέσουν οι δεσμεύσεις.

Τερψιχόρη: είναι δραστήρια, δυναμική και ξέρει να επιβάλλεται στους άλλους.

Τηλέμαχος: είναι νευρικός, οξύθυμος και επιθετικός.

Τιμόθεος: είναι τίμιος, ειλικρινής και γενναιόδωρος. Δεν έχει πολύ χιούμορ και του αρέσει η παρέα με ζωντανούς ανθρώπους.

Τιμολέων: είναι αρκετά φιλόδοξος αν και κλειστός χαρακτήρας.

Τίτος: είναι δυναμικός και δραστήριος. Φροντίζει την υγεία του και έχει μεγάλη αντοχή.

Τριανταφυλλιά: είναι γλυκιά και γελαστή. Της αρέσει να νιώθει χρήσιμη.

Τρύφων: είναι σοβαρός, συνεπής και καλός φίλος. Καταφέρνει να πετυχαίνει τους στόχους του και δίνει μεγάλη σημασία στη δουλειά του.
,

{ Υ }

Υακίνθη: είναι επίμονη και δεν επηρεάζεται εύκολα από τους άλλους. Της αρέσει να φτιάχνει μόνη της τη ζωή της.

Υπατία: είναι δυναμική, ευαίσθητη και ευέξαπτη. Αγαπάει πολύ τα παιδιά.
,

{ Φ }

Φαίδρα: είναι λιγομίλητος και κλειστός χαρακτήρας. Αφοσιώνεται στην οικογένεια και στη δουλειά της.

Φαίδων: είναι κοινωνικός, μορφωμένος και βρίσκεται συνέχεια με παρέες. Δεν εκδηλώνει τα συναισθήματά του.

Φάνης: Δεν έχει συναίσθηση του χρόνου και σχεδόν πάντα καθυστερεί στα ραντεβού του. Του αρέσουν οι γυναίκες.

Φιλήμων: είναι ήρεμος, καλόκαρδος και αισιόδοξος.

Φίλιππος: είναι δραστήριος και τακτικός. Του αρέσει η καθαριότητα και ασχολείται με τον αθλητισμό.

Φλώρα: είναι ήσυχη, χαμογελαστή και ευδιάθετη.

Φοίβη: είναι καλός και ήρεμος χαρακτήρας. Της αρέσει να δίνει χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα.

Φοίβος: είναι κοινωνικός, γενναιόδωρος και λίγο περίεργος. Απολαμβάνει τις χαρές της ζωής.

Φραγκίσκος, Φραγκίσκη: είναι και οι δύο συναισθηματικοί, ζηλιάρηδες και ευχάριστοι στην παρέα.

Φρειδερίκος, Φρειδερίκη: είναι και οι δύο απόλυτοι και αυταρχικοί.

Φρίξος: είναι ευθύς και ειλικρινής χαρακτήρας.

Φωκίων: είναι πολύ έντιμος και προσπαθεί να είναι σύμφωνος με τις αρχές του.

Φώτιος, Φωτεινή: Ακολουθούν την πορεία που έχουν χαράξει, χωρίς να κοιτάζουν δεξιά ή αριστερά. Θέλουν να βελτιώσουν τη θέση τους, αλλά τους λείπει η διπλωματία. Δε διαλέγουν πάντα τον κατάλληλο σύντροφο.
,

{ Χ }

Χαρά: είναι έξυπνη, ευαίσθητη και αγωνίζεται για να διακριθεί στη δουλειά της.

Χαράλαμπος: είναι κοινωνικός, καλόκαρδος και προσγειωμένος. Αποκτά εύκολα φίλους και έχει αδυναμία στις γυναίκες.

Χαρίκλεια: είναι κοινωνική και εξωστρεφής. Της αρέσουν οι χαρές της ζωής και η οικογένεια.
Χαρίλαος: είναι έντιμος και ολιγαρκής. Δίνει μεγάλη σημασία στη δουλειά του και του αρέσει να προσφέρει στους άλλους.

Χρήστος, Χριστίνα: είναι και οι δύο μοναχικοί, ιδιόρρυθμοι και πεισματάρηδες. Συνήθως καταφέρνουν τα αδύνατα με την επιμονή τους.

Χριστιάννα: είναι ανταγωνιστική και την ενδιαφέρει η εξωτερική της εμφάνιση. Της αρέσει η πολυτέλεια.

Χριστόδουλος: είναι δυναμικός και ριψοκίνδυνος. Του αρέσει να δοκιμάζει τον εαυτό του για να δει μέχρι που φτάνουν οι δυνάμεις του.

Χριστοθέα: είναι αισιόδοξη και ανυπόμονη.

Χριστόφορος: είναι ήρεμος και οργανωτικός.

Χρύσανθος, Χρυσάνθη: είναι και οι δύο ευγενικοί, ευαίσθητοι και φροντίζουν να μην στενοχωρούν τους άλλους.

Χρυσαυγή: είναι γλυκιά, εντυπωσιακή και ευαίσθητη.

Χρυσή, Χρυσούλα: είναι χαριτωμένη, όμορφη και λίγο επιπόλαιη. Της αρέσει να ξοδεύει χρήματα για την εμφάνιση και τη διασκέδασή της.

Χρυσόθεμις: είναι σοβαρή, συνεσταλμένη και λιγομίλητη. Δεν ανοίγει εύκολα την καρδιά της.
,

{ Ψ }
,
,

{ Ω }

Ωρίων: είναι περίεργος και αινιγματικός χαρακτήρας. Λατρεύει τη περιπέτεια.