Κέλτικη Αστρολογία

Στην Κέλτικη αστρολογία κάθε ημερομηνία γέννησης αντιστοιχεί σε ένα δέντρο.

Κέλτικη αστρολογία

,
,
Μάθετε τι δέντρο είστε και τα κύρια χαρακτηριστικά του γρήγορα εύκολα και απλά με έναν από τους 2 παρακάτω τρόπους:

,
1. Κατεβάζοντας την android εφαρμογή από το playstore με ένα κλικ εδώ.
2. Βρίσκοντας την ημερομηνία γέννησης σας στον παρακάτω πινάκα και τα χαρακτηριστικά του ακριβώς από κάτω.

Το παραπάνω βίντεο (των μόλις 27 δευτερολέπτων) είναι ένας γρήγορος οδηγός για την android εφαρμογή. Βρείτε το ζώδιό σας και των φίλων σας στην Κέλτικη αστρολογία οπουδήποτε καθώς με τη συγκεκριμένη εφαρμογή για να βρείτε το ζώδιό σας και τα χαρακτηριστικά του το κινητό σας δε χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο στο ίντερνετ.

Πίνακας Κέλτικης αστρολογίας.


Εδώ θα βρείτε σε πιο δέντρο αντιστοιχεί η ημερομηνία γέννησής σας.

ΕΛΑΤΟ
Από 1 έως 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ &
Από 5 έως 14 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ
21 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΚΑΣΤΑΝΙΑ
Από 15 έως 24 ΜΑΪΟΥ &
Από 12 έως 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΤΕΛΕΑ
Από 12 έως 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ &
Από 15 έως 25 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΕΛΙΑ
23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΜΕΛΙΑ – ΣΤΑΚΤΗΣ
Από 25 ΜΑΪΟΥ έως 3 ΙΟΥΝΙΟΥ &
Από 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ έως 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ
Από 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ έως 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ &
Από 26 ΙΟΥΛΙΟΥ έως 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ
Από 22 έως 31 ΜΑΡΤΙΟΥ &
Από 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ έως 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΓΑΥΡΟΣ
Από 3 έως 13 ΙΟΥΝΙΟΥ &
Από 2 έως 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΛΕΥΚΗ
Από 4 έως 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ &
Από 5 έως 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΜΕΛΙΑ
Από 1 έως 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ &
Από 4 έως 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΣΥΚΙΑ
Από 14 έως 23 ΙΟΥΝΙΟΥ &
Από 12 έως 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΕΔΡΟΣ
Από 9 έως 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ &
Από 14 έως 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ
Από 11 έως 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ &
Από 14 έως 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΣΗΜΥΔΑ
24 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΠΕΥΚΟ
Από 19 έως 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ &
Από 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ έως 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΦΙΣΤΙΚΙΑ
Από 21 έως 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ &
Από 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ έως 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΟΞΙΑ
22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΙΤΙΑ
Από 1 έως 10 ΜΑΡΤΙΟΥ &
Από 3 έως 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΛΕΥΚΗ
Από 1 έως 14 ΜΑΪΟΥ
ΜΗΛΙΑ
Από 25 ΙΟΥΝΙΟΥ έως 4 ΙΟΥΛΙΟΥ &
Από 23 έως 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΛΕΜΟΝΙΑ
Από 11 έως 20 ΜΑΡΤΙΟΥ &
Από 13 έως 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Εδώ θα βρείτε τα κύρια Χαρακτηριστικά του δέντρου σας.


,

ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ είστε δυνατοί, γενναίοι, ανεξάρτητοι, δραστήριοι και ευαίσθητοι. Δεν σας αρέσουν οι αλλαγές και είστε προσγειωμένοι.
,

ΓΑΥΡΟΣ είστε πειθαρχημένοι, λογικοί, ευσυνείδητοι και δύσπιστοι. Σας ενδιαφέρει η εμφάνισή σας και αναζητάτε την ευγένεια και την αναγνώριση σε έναν συναισθηματικό σύντροφο. Σας αρέσει η άνετη ζωή και δεν είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας.
,

ΕΛΑΤΟ είστε μετριόφρονες, φιλόδοξοι, επιμελείς, αξιοπρεπείς και αξιόπιστοι. Νοιάζεστε για τους δικούς σας ανθρώπους και έχετε πολλούς φίλους. Αγαπάτε οτιδήποτε ωραίο και έχετε εγωιστικές τάσεις.
,

ΕΛΙΑ είστε λογικοί, ισορροπημένοι, ανεκτικοί, εύθυμοι, ευαίσθητοι και ευσυγκίνητοι. Απεχθάνεστε τη βία και έχετε την αίσθηση της δικαιοσύνης.
,

ΚΑΣΤΑΝΙΑ είστε ευαίσθητοι, δραστήριοι και ευέξαπτοι. Συχνά έχετε έλλειψη αυτοπεποίθησης και δεν σας αρέσει να εντυπωσιάζετε. Ενεργείτε με υπεροχή και δυσκολεύεστε να βρείτε σύντροφο.
,

ΚΕΔΡΟΣ είστε αισιόδοξοι, επιμελείς, αναποφάσιστοι και ανυπόμονοι. Σας αρέσει η πολυτέλεια και ξέρετε να προσαρμόζεστε και να παίρνετε γρήγορες αποφάσεις.
,

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ είστε δυνατοί, αισιόδοξοι, προσαρμοστικοί, σχολαστικοί, πιστοί, ευέξαπτοι και απείθαρχοι. Ενδιαφέρεστε για τα χρήματα και την αναγνώριση. Απεχθάνεστε τη μοναξιά ενώ είστε παθιασμένοι εραστές και δεν ικανοποιήστε εύκολα.
,

ΛΕΜΟΝΙΑ είστε εργατικοί, δραστήριοι και εύκαμπτοι. Απεχθάνεστε τους τσακωμούς, το άγχος και την τεμπελιά. Συνήθως γκρινιάζετε και παραπονιέστε. Θυσιάζεστε για τους φίλους σας και έχετε πολλά ταλέντα τα οποία αφήνετε ανεκμετάλλευτα γιατί δεν είστε αρκετά επίμονοι. Στις σχέσεις σας ζηλεύετε πολύ αλλά είστε πιστοί.
,

ΛΕΥΚΗ είστε οργανωτικοί, συνεργάσιμοι, αξιόπιστοι και συνήθως μοναχικοί. Σας λείπει η αυτοπεποίθηση και έχετε ανάγκη την καλή διάθεση και το ευχάριστο περιβάλλον. Είστε πολύ επιλεκτικοί και σας αρέσουν οι καλλιτεχνίες.
,

ΜΕΛΙΑ είστε γοητευτικοί, αισθηματικοί, εύθυμοι και ανεξάρτητοι. Σας αρέσει να τραβάτε την προσοχή και αγαπάτε τη ζωή και την κίνηση. Είστε καλοί στις παρέες και δεν συγχωρείτε εύκολα.
,

ΜΕΛΙΑ – ΣΤΑΚΤΗΣ είστε έξυπνοι, φιλόδοξοι, ελκυστικοί, παρορμητικοί και απαιτητικοί. Σας αρέσει να παίζετε με τη φωτιά και δεν νοιάζεστε για την κριτική. Μπορείτε να γίνετε πολύ αξιόπιστοι και αντάξιοι εμπιστοσύνης. Στις σχέσεις σας είστε πιστοί και φρόνιμοι.
,

ΜΗΛΙΑ είστε γενναιόδωροι, ευαίσθητοι, περιπετειώδεις και αρκετά γοητευτικοί. Σχεδόν πάντα είστε ερωτευμένοι και θέλετε να αγαπάτε και να σας αγαπούν. Ζείτε το παρόν χωρίς έγνοιες και είστε πιστοί και τρυφεροί σύντροφοι.
,

ΟΞΙΑ είστε λογικοί, οργανωτικοί και φιλόδοξοι. Σας ενδιαφέρει η εμφάνισή σας και τα υλικά αγαθά. Διαχειρίζεστε πολύ καλά τα οικονομικά και δεν ρισκάρετε αν δεν το θεωρείτε απαραίτητο. Σας αρέσει να γυμνάζεστε και είστε πολύ καλή συντροφιά.
,

ΠΕΥΚΟ είστε δραστήριοι, πρακτικοί και έμπιστοι. Σας αρέσει η καλή παρέα και ξέρετε να κάνετε άνετη τη ζωή σας. Ερωτεύεστε εύκολα αλλά χωρίς να κρατάει πολύ και απογοητεύστε μέχρι να βρείτε το ιδανικό.
,

ΠΤΕΛΕΑ είστε ειλικρινείς, ευχάριστοι, γενναιόδωροι, εύθυμοι και με καλή αίσθηση του χιούμορ. Σας αρέσει να παίρνετε αποφάσεις για άλλους και δεν υπακούετε σε εντολές. Είστε πιστοί σύντροφοι.
,

ΣΗΜΥΔΑ είστε ελκυστικοί, κομψοί, φιλικοί, απαιτητικοί και μετριόφρονες. Διαθέτετε πολύ φαντασία και αγαπάτε την ηρεμία και τη ζωή στη φύση. Απεχθάνεστε την υπερβολή και δεν είστε αρκετά φιλόδοξοι.
,

ΣΥΚΙΑ είστε ανεξάρτητοι, δυναμικοί και έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ. Απεχθάνεστε τις διαφωνίες και τις αντιφάσεις. Αγαπάτε τη οικογένεια, τα παιδιά και τα ζώα.
,

ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ είστε περήφανοι, φιλόδοξοι, ντροπαλοί, επιφυλακτικοί και νευρικοί. Σας αρέσουν οι νέες εμπειρίες και μαθαίνετε εύκολα. Διαθέτετε αυτοπεποίθηση, φαντασία και έχετε καλή μνήμη.
,

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ είστε γοητευτικοί, δραστήριοι και δημοφιλείς. Ξέρετε να εντυπωσιάζετε και έχετε την αίσθηση της δικαιοσύνης. Είστε ειλικρινείς και ανεκτικοί σύντροφοι.
,

ΦΥΣΤΙΚΙΑ είστε αυθόρμητοι, φιλόδοξοι, περίεργοι και συνήθως γίνεστε εγωιστές και επιθετικοί. Έχετε απρόσμενες αντιδράσεις, ζηλεύετε πολύ και είστε αρκετά δύσκολος και ασυνήθιστος σύντροφος.
,

ITIA είστε ειλικρινείς, ελκυστικοί, ευσυγκίνητοι, μελαγχολικοί, ονειροπόλοι, απαιτητικοί και ιδιότροποι. Αγαπάτε οτιδήποτε ωραίο, το φαγητό και τα ταξίδια. Επηρεάζεστε πολύ εύκολα αλλά δεν μπορείτε να συμβιώσετε. Έχετε διαίσθηση και ψάχνετε τον ιδανικό σύντροφο για να κατασταλάξετε.