Κατασκευή Eshop

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να ενημερωθείτε για την Κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος μέσα από το bnk.gr

Η κατασκευή eshop δεν είναι μια απλή υπόθεση. 

Η κατασκευή eshop δεν είναι μια απλή υπόθεση. Δεν εξυπηρετεί λόγους προβολής, αλλά στοχεύει ευθέως στην αύξηση εσόδων από ηλεκτρονικές πωλήσεις.

Για αυτούς τους λόγους δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην κατασκευή eshop. Κατασκευάζουμε eshop έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του ιδιοκτήτη και να πετυχαίνει τον στόχο της, να αποφέρει έσοδα.

bee-kei

Κατασκευή eshop σε μοντέρνο και εύκολο περιβάλλον.

Το WooCommerce έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα ξεκούραστο περιβάλλον για το μάτια, μοντέρνα σχεδίαση και απλοποίηση των λειτουργιών.

Προσθήκη και διαχείριση προϊόντων

Γρήγορη και εύκολη προσθήκη προϊόντων στο κατάστημά σας, επιλέξτε εικόνες για τον κατάλογο. Επιλογή Lightbox για τις εικόνες του προϊόντος. Δυνατότητα μαζικής προσθήκης.

Τύποι προϊόντων - Μεταβλητές προϊόντων

Δυνατότητα επιλογής για απλό προϊόν, ομαδοποιημένα προϊόντα, Εξωτερικού / προϊόν θυγατρικών, προϊόντα εικονικά VirtualDownloadable προϊόντα .

Διαχείριση Αποθήκης

Διαχείριση της αποθήκης και των αποθεμάτων του καταστήματός σας εύκολα. Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε ένα email. Αυτόματη απόκρυψη προϊόντων τα οποία είναι out of stock.

Εκπτωτικά κουπόνια και κωδικοί

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση των κουπονιών για να εφαρμοστούν προσφορές εντός του καταστήματός σας.

Αξιολογήσεις προϊόντων

Μπορείτε να επιτρέψετε ή να απαγορεύσετε  τα σχόλια και τις αξιολογήσεις προϊόντων σε επισκέπτες του καταστήματός σας.

Αναφορές - Στατιστικά

Κάνουμε σύνδεση του eshop με Google Analytics για να παρακολουθείτε τα στατιστικά του καταστήματός σας με πολλαπλούς τρόπους, (κανάλια, πηγές, συσκευές, φύλλο, ηλικία κ.ά.)

Προ-εγκατεστημένοι τρόποι πληρωμής

Επιλέξτε από τους προ-εγκατεστημένους τρόπους πληρωμής όπως: Άμεση Τραπεζική ΚατάθεσηΑντικαταβολή, πληρωμές  μέσω PayPal ή πληρωμή με πιστωτική κάρτα

strong-points

Τα Δυνατά Μας Σημεία

Εξελισσόμαστε συνεχώς διευρύνοντας τους τομείς των υπηρεσιών προσθέτοντας καινοτόμα στοιχεία που ανεβάζουν το επίπεδο. Ως αποτέλεσμα παρέχουμε καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία.

WEB DESIGN

95%

HTML / CSS

98%

WORDPRESS DEVELOPMENT

96%

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

99%

JOOMLA DEVELOPMENT

95%

SOCIAL MEDIA MARKETING

98%

PHP DEVELOPMENT

97%

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

100%
strong-points

Γιατί να επιλέξετε το bnk.gr για την Κατασκευή της Ιστοσελίδας σας


Για να είστε Σίγουροι από την αρχή πως θα πάρετε ακριβώς αυτό που έχετε συμφωνήσει, στην τιμή που έχετε συμφωνήσει και στον χρόνο που έχετε συμφωνήσει.

Η δεδομένη ικανοποίηση σας από την σωστή ιστοσελίδα θα αφήσει και εμάς ευχαριστημένους γιατί για ακόμα μια φορά θα έχουμε πετύχει ακόμα ένα στόχο. Συν ότι η σωστή ιστοσελίδα όχι μόνο θα καλύψει τις ανάγκες σας αλλά θα φέρει και σε εμάς νέους πελάτες.

Για τη δημιουργία της πετυχημένης επαγγελματικής ιστοσελίδας σας είναι απαραίτητη μια εταιρία με Εμπειρία, Ποιότητα και Αξιοπιστία, είναι απαραίτητο το bnk.gr, όχι μόνο για την πολυετή εμπειρία του στο χώρο αλλά και λόγω του ονόματός του, όπου δεν θα του επέτρεπε τίποτα λιγότερο.

Στο bnk.gr δεν υπάρχουν πελάτες – επιχειρηματίες αλλά συνεργάτες, γιατί όπως πάντα το bnk.gr αναδεικνύεται μέσα από τις επιτυχίες των συνεργατών του.

Γιατί δεν προσφέρουμε απλώς δημιουργικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους συνεργάτες μας (πελάτες – επιχειρηματίες) αλλά και λόγω ότι είμαστε οι ίδιοι πελάτες – επιχειρηματίες και μάλιστα απαιτητικοί, μέσα από την εμπειρία που έχουμε στην αγορά αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες του κάθε συνεργάτη μας ξεχωριστά. Οπότε μετά τη συγκεκριμενοποίηση των αναγκών του συνεργάτη μας η κάλυψη τους είναι μονόδρομος.

Η κατασκευή ιστοσελίδων χωρίς κρυφά κόστη σε τέλειο αρμονικό συνδυασμό ποιότητας, εμφάνισης και χαμηλής τιμής στον σωστό χρόνο.


Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας.

Για να ενημερωθείτε για το πλήρη πακέτο παροχών της συγκεκριμένης υπηρεσίας που παρέχουμε, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.